Wpis z mikrobloga

@JestemKaspi prawda jest taka, że ciągle kręcisz gownoburze na discordzie, na Mirko itp. dziwisz się, że ludzie mają takie podejście do twojej osoby? Teraz też chciałeś wywołać gownoburze. Niestety tacy ludzie jak ty nie są nam potrzebni, bo wprowadzają chaos. Zadbam o to żebyś miał bana. Ps które to już twoje konto na discordzie? Pogadamy z pentagram, żeby po po prostu nie wdawał się w niepotrzebne dyskusje. Urażonych graczy przepraszam za
  • Odpowiedz
@JestemKaspi: Fake, widać, że zdjęcie sklejane z wielu innych, pewnie w jakimś profesjonalnym programie graficznym jak Paint, 2018 rok a ludzie nadal nabierają się na fake news. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Kultura osobista to kwestia prywatna, najważniejsze jest czy daną rolę wykonuje prawidłowo czy nie. Nie jestem ekspertem czy coś, ja tam tylko snickersy im podkradam jak na chwilę obecną. ( ͡° ͜ʖ ͡
achtunki - @JestemKaspi: Fake, widać, że zdjęcie sklejane z wielu innych, pewnie w ja...

źródło: comment_ke8qMgzSsK1QKgbqaOgvguU1lVv9KT6R.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@SzumlewiczLover: szkoda strzepic ryja, sporo fajnych osob ale znajdzie sie ktos kto calkiem popsuje zabawe reszcie, juz nawet nie chce wracac do samej afery z rollbackiem przez co gra stracila 3/4 graczy a z adminow tylko moondog probowal ratowac sytuacje
  • Odpowiedz