Wpis z mikrobloga

@tinta: Animalsi jak zwykle lubią szokować. Moim zdaniem to się ociera o granicę dobrego smaku. Z jednej strony potępiam okaleczanie zwierzaków z drugiej potępiam szydzenie z pewnych symboli. Jednym słowem reklama do mnie nie przemawia.
  • Odpowiedz
@100piwdlapiotsza: póki u władzy bedą ci sami ludzie, którzy są, póki urzędnicy na wyższych stołkach będą ci sami od tylu lat, póki w sprawach decyzyjnych państwa będzie ta sama metalność komunisty dopóty będzie tak, jak jest. niewiele się zmieni, więc poczekajmy jeszcze te kilka lat i miejmy nadzieję, ze młode pokolenie nie brało wzorców ze strarych czerwonych zgredów i właczyli myślenie.

mój ojciec powtarza, że dziś jest sytuacja świetna. czemu?
  • Odpowiedz
@100piwdlapiotsza: ba, ja tez planuję otworzyc firmę (bedzie mi jednak potrzebne duże wsparcie finansowe), która zadowoli wielu, bo na to, o czym myślę jest bardzo duży popyt, a znikoma konkurencja (lub jej brak). niech się ZUS i US pocałują w swoje spasione dupska. jak bedą mnie blokować to powiem im cześć, razem z kilkoma następnymi milionami Polaków i... kto będzie ich d--y utrzymywał? wyższe podatki? rewolucja gotowa.

no właśnie. tylko
  • Odpowiedz