Wpis z mikrobloga

#uk #anglia #transport #parcelforce

Mirki, ma ktoś z was jakieś doświadczenie z firmą Parcelforce? Sklep rowerowy (tweekscycles.com) tym kurierem wysyła swoje paczki. Jak to wygląda w Polsce? Oni to przekazują naszej poczcie czy mają tutaj swoich kurierów? W paczce jest rower czyli jakieś 15kg
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@SebaKomp: No właśnie, tylko z kim? Na stronie Parcelforce nie ma o tym ani słowa. A na tym mi zależy, bo podałem błędny numer telefonu kontaktowego, a zorientowałem się dopiero prawie po tygodniu. Mam nadzieję, że ktoś tu się odezwie z doświadczeniem z tą firmą.
  • Odpowiedz
@SebaKomp: PP, to by było najlepsze bo to by się skończyło awizo gdyby mnie nie było w domu, a pocztę mam pod nosem. Problem jest taki, że mieszkam sam i nie ma kto odebrać paczki. Trochę spanikowany jestem bo paczka warta ponad 700 ojro... Więc próbuję namierzyć kto może ją w Polsce dostarczyć by molestować biuro obsługi klienta danego dostawcy jeśli to firma kurierska.
  • Odpowiedz
Nie mam jeszcze :) Zamówienie było w piątek a dopiero dzisiaj skompletowali zamówienie. Trochę sobie z nimi pogadałem wcześniej i napisali że jak wyślą to dadzą tracking. Czyli jutro zapytam o tracking bo w zamówieniu miejsce trackingu jest puste. Chciałem przycebulić XD, w Polsce ten rower jest 800 zł droższy. Firma jest pewna, ale w ogóle nie ogarniają. Zapłaciłem paypalem więc chyba jest jakaś ochrona.
  • Odpowiedz