Co się stało z tym narodem. Faceci kupują choinki zamiast przywdziać onuce i saniami jechać do tajgi z własnoręcznie zrobioną z kamienia i kijka siekierą ubierając się w skórę uduszonego gołymi rękami niedźwiedzia. Kiedyś nawet ostatnie męskie lebiegi patroszyły rekiny ludojady #andrzejrysuje #twitter #neuropa #ciekawostki #heheszki #swieta #polska
@robert5502: Czekajcie bo nie rozumiem. Na wuj strugać choinkę i co to znaczy i dlaczego jest obowiązkowe? To już nawet posiadanie choinki w święta źle robiłem? ( ͡°ʖ̯͡°)
@robert5502: Kto to widział by kupowac choinkę w markiecie.Prawdziwy chłop to by wziął w reke siekiere,poszedł do lasu i ją ściął po czym przytargał by ja na plecach do domu i oprawił.
@robert5502: argument ad chłopum. Prawdziwy mężczyzna to ten, co za 1500 brutto pracuje na budowie lub w polu i kombinuje, co do gara włożyć. Bo ktoś, kto zarabia na tyle, by na wigilię zamówić catering zamiast samemu się babrać, to ciota, bo tradycja, bo samodzielność xD beka z biedaków.
Faceci kupują choinki zamiast przywdziać onuce i saniami jechać do tajgi...
@robert5502: najśmieszniejsze jest to, że gdyby leśniczy nie #!$%@?ł Januszy w lesie mandatami za kradzież choinek, to połowa facetów właśnie tak by robiła xD
No tylko może z użyciem passata a nie sań ( ͡°͜ʖ͡°)
#andrzejrysuje #twitter #neuropa
#ciekawostki #heheszki #swieta #polska
Krzywo, daj tamtą gałęzią w stronę pokoju, tu za łyso obróć bardziej do telewizora...
Gdybyś nie miał rąk to pewnie kazałbyś typowi żeby ci ja wniósł i przystroił. Kogo to,że nie masz siekiery?
Komentarz usunięty przez autora
@Asteroida: Ja nie mam z tym problemu i mam kilka siekier, ale jestem wstanie zrozumieć kogoś kto mieszka w małym mieszkaniu w bloku.
Swoimi dwiema lewymi rękami dokonałem dzisiaj tego co na obrazku. Drewno do wędzenia porąbałem nogą :P
Chociaż to w sumie #gotujzwykopem czyli czynność zarezerwowana dla kobiet według konserw.
@robert5502: najśmieszniejsze jest to, że gdyby leśniczy nie #!$%@?ł Januszy w lesie mandatami za kradzież choinek, to połowa facetów właśnie tak by robiła xD
No tylko może z użyciem passata a nie sań ( ͡° ͜ʖ ͡°)