Wpis z mikrobloga

Mbappe to zdecydowanie najgorsza karta jaka grałem w tej Fifie. K---a, tyle setek co on mi zmarnował z 5 metrów, tyle co przez niego przegrałem meczy. Już nie wspomnę, ze każdy jeden obrońca dogania go i zmiata jak śmiecia. Nie polecam pana piłkarza.
#fut
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Patri295 jeszcze miesiac temu mialem srogi skład. Sprzedalem wszystkich i otworzylem paczki xDD oczywiscie nic nie trafilem

Anyways, teraz mam skład za 10k (+Bellarabi 83 za lige weekendowa) i graaa mi sie nimi taaak dobrze XD
  • Odpowiedz
  • 0
@rivers666: Ja kupiłem Mbappe i Neymara. Odkąd ich mam to spadłem jakieś 300-400 pkt w DR. To co oni robią na boisku to się płakać chce. Jeden i drugi to gowno.
  • Odpowiedz
@Patri295 no dobra. To aż takiego składu nie mailem( ͡° ͜ʖ ͡°) odkad pierwszy raz gralem w futa to zauwazylem(szczegolnie na fifie16 gdzie mialem w c--j coinsów i zmienialem sklady jak rekawiczki) ze zawodnicy dostaja boosta na poczatek po kupieniu XD zajebiscie sie nimi gra i po 20 meczach są gówniani
  • Odpowiedz
@Patri295 a nie robisz np tak, ze za bardzo starasz sie skupic na graniu mbappe i neymarem jako ze sa zakladam najwiekszymi "kozakami" w twoim skladzie? Ja czesto to u siebie zauwazalem w fife, za bardzo probowalem kimstam grac zamiast druzyna jako ogolem
  • Odpowiedz
@Patri295: też kupiłem mbappe i wyrzuciłem po 12 meczach lw. Bilans wtedy 8 4. Kupiłem na atak ikona Hernandeza plus Lozano 85. Z bilansu 8 4 wbilem 20 5
  • Odpowiedz