Wpis z mikrobloga

Jak być fajnym różowym chaotyczny tutorial by @niebadzlosiem
Wygląd:
Myj się - nie muszą to być olejki z Egipskich ogrodów, wystarczy najtańszy biedronkowy żel. Ważne byś nie śmierdziała potem i rybą.
Buty - każdy facet ma swój gust jedni wolą adidaski inni buty górskie inni glany. Moim zdaniem "zwykłe" buty dadzą radę ;) Minusy- #!$%@?łapy i buty w panterce i sweetaśne kozaki (dla mnie minus to też szpilki - bo są po prostu nie praktyczne i moim zdaniem #!$%@? wyglądają xD)
skarpetki - nie dziurawe xD kolorowe wzorki na plus!
Paznokcie u stóp - obcięte szpony są fee
Nogi - spodziewasz się randki, ubierzesz kiecke albo niebieski zaprosił "na film"- ogól nogi
Krocze - przód i tył ogolone czy jak tam wolisz..no dbaj o siebie po prostu :D
Brzuch - jeśli jesteś gruba skrajnie ogranicz jedzenie i ruszaj się jak lekko ponadwagę to spal tłuszcz w łóżku z niebieskim albo zróbice razem coś aktywnego rower/bieganie/basen/gory/łyżwy/sanki/narty/wymyśl coś :D
Cycki - Każde cycki są spoko .. https://www.youtube.com/watch?v=2Vu24xV16DM Podobno stanik zawsze powinien być zgrany z majtaki - szczerze? mi to wszystko jedno xD
Twarz- Nie wyciskaj syfów - poczekaj aż zejdą albo użyj kremu bo z jednego zrobi się milion.
Makijaż - naturalny, łagodny. Jeśli zależy ci na seksie -> full makeup ful tapeta. Szukasz związku ? My niebiescy preferujemy - naturalny makeup -> cośtakiego https://www.faceandlook.pl/sites/faceandlook.pl/files/styles/full_article_542x400/public/field/image/d4a75b511ffa82be43dff026aeae3da9.jpg na 2gim miejscu no makeup opcja najgorsza wyjeb brwi maluj kreske, nawal więcej szpachli niż jest w golfie twojego niebieskiego - porażka!
Włosy - Gusta i guściki , moim zdaniem tylko naturalne, DŁUGIE włosy. Końcówki co parę miesiecy czy tam pół roku u fryzjera/kumpeli.
Tatuaże - chyba zdania podzielone jednak ja nadal zostaje przy team natural :P
Piercing - 80% NIE , chyba że to kolczyki, poproś koleżanki coś ci dobiorą ;) Najlsze są jakieś skromne a nie żyrandole uszne lol
Paznokcie ! temat rzeka ale w skrócie my jako niebiescy szukamy PARTNERKI nie dzieła sztuki. Duże paznokcie są NIEPRAKTYCZNE, BRZYDKIE i powodują wstręt - wiesz ile tam syfu się zbiera? Najlepsza opcja Zwykłe paznokcie minimalnie( 2mm czy coś ) dłuższe poza opuszek by nas czasem LEKKO/ŚREDNIO podrapiać podczas seksu, najlepiej po prostu pomalowane lakierem , farby , tipsy , nie robią na nas wrażenia ...chyba że umiesz zrobić cośtakiego to 1 randka wygrana ! https://i.pinimg.com/originals/72/02/3d/72023d2851f742d15697d6caaa5b0cb6.jpg

Ciuchy!
Nie dziurawe, nie śmierdzące, praktyczne.
Ciuchy moim zdaniem dużo mówią o osobie, mnie najbardziej zachęcają do rozmowy kobiety z koszulkami zespołów bo już mam temat na start rozmowy i wiem że coś nas łączy :D śmiesznymi obrazkami - https://dlp2gfjvaz867.cloudfront.net/product_photos/21444259/il_fullxfull.454508417_na7c_original.jpg
Buty - one chyba najwięcej mówią o człowieku - szpilki na codzień - znaczy jesteś imprezowiczką czyli trzeba odpuścić
Adidaski - albo lubisz wygodę (+) albo jesteś karyną (-)

Zainteresowania:
Podróże- ok fajnie ale w jaki sposób ? 5 * hotel w Egipcie w basenie ? czy może autostop po europie czy świecie? Większość moich męskich znajomych preferuje ten 2gi sposób i szuka dziewczyny która by z nim to kontynuowała...
Muzyka - ok ale jesteś fanką, słuchasz dla relaksu, czy chodzisz na koncerty? Imho najlepiej jak z niebieskim pasujecie gustem muzycznym i razem można posłuchać tych samych wykonawców w domu/aucie i skoczyć na koncert ulubionego zespołu. NIE UDAWAJ ŻE CZEGOŚLUBISZ mów otwarcie - Metallica to gówno wolę Ketty Perry czy co tam ..
Nie wstydź się mówić co cię interesuje nawet jeśli to jest Holocaust iksiżki z nim związane albo memy. Niebiescy mają naprawdę duuużą wyobraźnie i elastycznośc pod tym względem :D

Zachowanie:
Nie bądź księżniczką- po prostu.
Związek/spotkanie - to 50/50. Ja raz płacę , raz Ty. Ja gotuję Ty zmywasz albo na odwrót. Ja zaczynam seks innym razem Ty. To bardzo wielu nas #!$%@? jak nie czujemy zaangażowania.
Najfajniejsze dziewczyny są dobre , miłe i kochane. Jesteś taka - zajebiście rozmnażaj się i powiększaj ten wymierający gatunek!
Uśmiech - nie szpilki , nie cycki, nie goła dupa, nie milion dolców, uśmiechnięta dziewczyna który kręci włosami podczas tego co mówię i śmiejąca się razem ze mną zawsze będzie najlepsza.
Bądź pozytywna, optymistyczna - szukamy takich dobrych duszyczek to idealny materiał na ŻONĘ a wcześniej dziewczynę.
Seks - Większość facetów lubi to kilka razy w tygodniu czasem częściej - spróbuj nauczyć swojego niebieskiego seksu w taki sposób byście zawsze byli zadowoleni.
NIE BĄDZ ZIMNĄ SUKĄ - najgorsze co można zrobić!
Nie klnij - to jest passe facetowi nie wypada a kobiecie już szczególnie - ale miej zawsze swoje zdanie nawet jeśli jest inne od niebieskiego, nie lubimy kobiet chorągiewek.
Nie pal - nawet okazjonalnie.
Nie upijaj się do zgonu
Nie właź niebieskiemu na głowę - w związku jeden jest adc drugi jest supportem xD
Bądź na tyle "wolna" na ile twój niebieski - czytaj dobierzcie się, jeśli twój niebieski nie hasa po klubach, to ty też nie chodź albo idzcie razem.
Rodzina > kariera - nie szukamy kury domowej ale na pewno też nie szukamy chodzącej własnymi ścieżkami wyzwolonej feministki nastawionej w 100% na karierę. Prędzje bliżej wybrał bym kogoś bliżej pierwszej skrajności...
Moim zdaniem ludzie dzielą się na psy i koty.
Koty - chodzą własnymi ścieżkami, są mega pewne siebie, zawsze robią po swojemu, znikają na parę dni #!$%@? wie gdzie, jak wrócisz po kilku dni delegacji czy czegoś te nawet nie zauważą, wolą leżeć niż się bawić, śpią całe dnie.
Psy - dobre, cieszące się, skore do zabaw, pełne energii, cieszą się na twój widok zawsze!, oddadzą za ciebie życie, są dobrymi partnerami i można na nich polegać.
Bądź otwarta na nowe rzeczy - jeszcze tego nie wiesz ale noc przy heroes 3 z niebieskim może być zajebista :D

0 interpunkcji, 0 gramatyki, pewnie coś bez sensu bo jest środek nocy ale może którejś przedstawiłem niebieski punkt widzenia :D
Liczę na rewanżyk ze strony różowych :>
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki #podrywajzwykopem
  • 11
@waciak: Niee mój opis jest bardziej specyficzny, próbowałem chociaż trochę być obiektywny xD
@Arachnofob: Cóż ja poradzę wolę praktyczną dziewczynę :P Po co komu szpilki :P? Ani na spacer nie pójdziesz ani nie potańczysz a już napewno się nie powygłupiasz czy w góry nie pójdziesz. Nie samym tyłkiem żyje człowiek :D
@Niebadzlosiem: z ciekawosci, ile masz lat? Bo bez urazy, ale troche brzmisz jak nastolatek :p wiekszosc nastolatkow, rzeczywiscie tak na to patrzy, ale jak sie ma 20 pare lat to do roboty sie nie przyjdzie w t-shircie zespolu i glanach, a w ogole nie wspomniales o takim typowym ubiorze do biura. No i bylbys zaskoczony jak niektore dziewczyny wywijaja na szpilkach ;) chociaz to rzeczywiscie niewygodne buty w gory.
@ffdgh: 26 lat :) Coś w tym jest bo mimo że pesel stary to mentalnie stanąłem na 15 :P
Jakoś tak mam że LEKKA podkręślam lekko zaakcentowana metalówka robi na mnie wrażenie. Czylli np zwykly buciki , jeansy i koszulka iron maiden <3 do tego brunetka w długich włosach i piwnych oczach... :D rozmarzyłem się!
Racja, robota robotą ale na spotkanie ze znajomymi można ;)