Wpis z mikrobloga

Myślicie, że jeśli mieszkalibyście w ciepłych krajach to znudziłyby Wam się widoki, plażowanie i opalanie? Co chcielibyście robić mieszkając w ciepłych krajach? Jest to dla Was opcja tylko na wakacje, czy marzy Wam się zamieszkać w domku przy plaży?

facebook!

#podrozujzwykopem #podroze #majorka #hiszpanskiewakacje #hiszpania #polakicebulaki
Vacaymodecom - Myślicie, że jeśli mieszkalibyście w ciepłych krajach to znudziłyby Wa...

źródło: comment_q2dtEwNfPpnsA4mW9PqIue5mvKzV68uW.jpg

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Vacaymodecom: Ja bym chciał umieć żeglować i mieć katamaran i nim się bujać od wyspy do wyspy z rodziną, żyć z 500+, łowić ryby, jeść kokosy, mieć wifi ogólnoświatowe, walić browary i oglądać mecze i korone krolów.
  • Odpowiedz
@Vacaymodecom znudzily mi sie juz dawno. Nie chce mi sie jezdzic na plaze, ale po czesci dlatego, ze mam kolo 45 min jazdy. Czasami pojade z samego rana na godzine-dwie. Od wrzesnia bylem chyba 3 albo 4 razy.
  • Odpowiedz
  • 0
@Tomm16 góry też uwielbiamy! Piotrek urodził się nad morzem i to ja zabrałam go w góry po raz pierwszy - do Zakopanem :). On zdecydowanie woli chłodniejsze klimaty, Majorka to dla niego za gorące miejsce. Jedyny minus mieszkania w górach (jak dla mnie), to że wszędzie jest pod górkę, haha! Ale to pewnie kwestia przyzwyczajenia :)
  • Odpowiedz