Aktywne Wpisy

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

LZBNZ +81
#pracbaza #praca #januszebiznesu
NO JAK MNIE NERWICA BIERZE NA TYCH CODZIENNYCH PODAWACZY RĘKI
Przychodzę do biura, wszyscy siadają jest git, nikt nikomu nie podaje ręki, bo rzucenie „cześć” lub „dzień dobry” na ogół całości wystarczy no i git. Siadam, zaczynam skupiać się na pracy, mija pół godziny, biorę sobie jakąś kanapkę w rękę i sobie przy okazji podjadam. A TU PRZYCHODZI TAKI K---A JEDEN Z DRUGIM
NO JAK MNIE NERWICA BIERZE NA TYCH CODZIENNYCH PODAWACZY RĘKI
Przychodzę do biura, wszyscy siadają jest git, nikt nikomu nie podaje ręki, bo rzucenie „cześć” lub „dzień dobry” na ogół całości wystarczy no i git. Siadam, zaczynam skupiać się na pracy, mija pół godziny, biorę sobie jakąś kanapkę w rękę i sobie przy okazji podjadam. A TU PRZYCHODZI TAKI K---A JEDEN Z DRUGIM
10 koła kredytu miesięcznie przy 1/3 wkładu własnego.
Zysk? Depresja i problemy finansowe.
@przezswiatnafazie szacun za poinformowanie widzów, nie każdy miałby do tego jaja! Zachęcam do odcinka z podsumowania takiej inwestycji jako przestroga - materiał edukacyjny.
#nieruchomosci #inwestowanie
Wirus i szczepionki były promowane jako nowa normalność i granice państwa miały być pozamykane do końca świata zatem biznes w miejscówki na zadupiu jawił się jak strzał w dziesiątkę. Tylko coś jednak się popsuło i nosacze zostali w skarpetkach
źródło: Zrzut ekranu 2025-01-12 210554
PobierzTeraz podobne katusze przechodzi wielu, tylko nikt się na YouTubie tym przecież otwarcie nie pochwali.
Nie zgadzam się.
Kiedyś przeczytałem w jednej z książek że 'działanie zawsze wygrywa z bezczynnością' i być może brzmi to nieźle ale możesz wrzucić sobie kapitał na choćby EDO i mieć 6.5% i zupełnie nic nie robić, a kto inny musi się namęczyć, nawymyślać, podjąć ryzyko, stracić kupę czasu i pewnie nerwów a na koniec wyjść na 0, albo i na minus.
Dlatego w innej książce przeczytałem i bardziej do
A tam tak naprawdę nic ciekawego tam nie ma, tyle że przez hotel Gołębiewski i też przez chwytliwa nazwę złapały rozgłos w latach 90tych. W tej chwili są setki tańszych i lepszych miejsc.
Budynek wygląda jak typowy motel/hotel robotniczy i na takim w pobliżu większego miasta jeszcze by sporo zarobił.
XDDD
Niezła odklejka. Nieruchomości na wynajem nad morzem schodzą w sezonie jak świeże bułeczki.