Aktywne Wpisy
Jakie możecie polecić gry na PC ale takie naprawdę klimatyczne i wciągające? Próbowałem grać w gry z 2015-2024r ale to straszne ścieki są xD
Gatunki mogą być dowolne oprócz gier na czas których nienawidzę xD
#gry #pcmasterrace #pc
Gatunki mogą być dowolne oprócz gier na czas których nienawidzę xD
#gry #pcmasterrace #pc
#tinder ale beka laska mnie zaprosiła na chatę po paru godzinach na miescie i nawet się nie dała pocałować (ja #!$%@?). Leze z nią teraz w jednym leżu, ta śpi (niby) ale ma za cel chyba się nie dać wydymać. Dziwne dupy, chociaż się przytuli chłop ja #!$%@?.
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Czy wychodzimy z Unii na konkretnych wywalczonych warunkach?
Ale nie zrozumiem nigdy drugiego takiego samego by otrzymać inny wynik.
a jak po 5 latach w parlamentarnych wygrywa opozycja? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@FrasierCrane: Aha to powtarzamy u nas wybory do skutku bo jakiś typ uzna że u nas wygrali populiści. Ten wątek to kopalnia beki - wielcy europejscy demokraci tłumaczą kpinę z demokracji - xD
Jak widać to UK bardziej potrzebuje Unii niż odwrotnie. Tym bardziej, że muszą być twardzi aby nie pokazać innym, że wyjście z Unii się opłaca.
Po co mają wychodzić na ulicę Ci co byli za?
I jedynie brak jaj polityków skłonił ich do możliwości drugiego referendum, bo gdyby podjęli decyzję o pozostaniu w UE (ta lepsza opcja dla UK) bez udziału społeczeństwa, to oznaczałoby to dla partii smierć polityczną w następnych wyborach.
@Oskarek89 Ale macie #!$%@? w bani, to właśnie jest demokracja - ktoś mógł zmienić zdanie, poprzednie moglo być pod wpływem zbyt dużych emocji, niektórzy mogli poumierac. Normalna sprawa, jeżeli Brytyjczycy chcą wyjsc z unii to zagłosują znowu na tak.