Wpis z mikrobloga

@Rabusek wiem, po prostu kojarzyłes mi się z ekipą wykop p--o z wawki. Można wiedzieć kim jesteś ze pracujesz zdalnie? Zakładam, że testerem ( ͡° ͜ʖ ͡°) Tylko mi każdy mówi że testerzy to gowno i mało zarabiają I tylko programiści robią hajs I pracują zdalnie
  • Odpowiedz
  • 0
@JustDo_IT: Ano raz byłem w wawce na wykop piwie, ale chyba nie byłem aż tak rozpoznawalny żeby ktoś mnie zapamiętał xD
No to jestem idealnym przykładem ze p------ą głupoty ( ͡º ͜ʖ͡º) nie dość ze testerem, to jeszcze wyłącznie manualnym
  • Odpowiedz
@Rabusek: zazdroszczę. Jak mi nie pyknie programowanie to pewnie będę szedł na jakieś bazy a jak nie bazy to może właśnie tester xD Zależy co mi podejdzie

A nie boisz się, że np wyrzuca cię / firma upadnie / stracisz pracę / cokolwiek i potem nie znajdziesz pracy zdalnej jako tester manualny i za takie pieniądze? Bo w Gdańsku chyba nie płacą aż tyle? Czy to też p---------e? XD Chyba
  • Odpowiedz
@tomash-pl tu nawet nie chodzi o fuszerki, tylko o częstą upierdliwość tych ludzi, najbardziej mnie śmieszyły sytuacje jak fachowiec znajdował kilka milimetrów na kącie w miejscu gdzie nigdy nic do tego kąta nie będzie przylegało
  • Odpowiedz
sytuacje jak fachowiec znajdował kilka milimetrów na kącie w miejscu gdzie nigdy nic do tego kąta nie będzie przylegało

@JackMaster: xD skąd wiesz czy nigdy? Powodzenia w naprawianiu tego potem jak jednak ktoś zmieni zdanie i coś będzie do tego przylegało.

W umowie jest kąt prosty, ma być kąt prosty, albo hajs oddawajcie za gorzej wykonane mieszkanie - prosty rachunek :)
  • Odpowiedz