Aktywne Wpisy
Mireczki,
Nie znam się na motoryzacji więc pytanie. Jeżdze sobie autkiem 140KM i z tego co mi wskaźnik spalania mówi: dość oszczędne spalanie mam w okolicy prędkości 80-120 km/h między 5L i 7L. Jazda 130km/h to już spalanie 8L, a 150 km/h to 12L
Czy samochody z większą mocą np 300 koni spalają mniej przy większych prędkościach np 150km/h i więcej?
Zastanawiam się czy w ogóle są samochody, które są wciąż dość
Nie znam się na motoryzacji więc pytanie. Jeżdze sobie autkiem 140KM i z tego co mi wskaźnik spalania mówi: dość oszczędne spalanie mam w okolicy prędkości 80-120 km/h między 5L i 7L. Jazda 130km/h to już spalanie 8L, a 150 km/h to 12L
Czy samochody z większą mocą np 300 koni spalają mniej przy większych prędkościach np 150km/h i więcej?
Zastanawiam się czy w ogóle są samochody, które są wciąż dość

mickpl +279
Ależ piękna masakra XD
PILNIE POTRZEBNE DOPŁATY DO KREDYTÓW, RODZINY SOM W KROPCE
#nieruchomosci #gielda
PILNIE POTRZEBNE DOPŁATY DO KREDYTÓW, RODZINY SOM W KROPCE
#nieruchomosci #gielda
źródło: atal
Pobierz

Co do supportu, to dla mnie strasznie monotonne... ale ja to się nie znam bo nie moje klimaty za bardzo.
PS Maynard to niezły śmieszek jest z tym nagrywaniem (teraz już możecie kręcić/robić
@verzz
Z trybun dźwięk dobry, widoczność fatalna przez układ światła, ale to było do przewidzenia. Sposób ich występów scenicznych powoduje ze stojąc nawet przy scenie niewiele widać.
Na plus utwory z nowej płyty (Talk, Talk miazga) które uratowały druga część koncertu, counting bodies like sheeps (o jakie to bylo dobre!), Blue, , ban na foto i video, niektórzy sie wyłamywali, ale fajnie nie widzieć tysiąca
Poszedłem z d--y, bo udało mi się wyrwać bilet za stówkę zaraz przed koncertem, w żadnym wypadku nie żałuję. Do pełni szczęścia brakowało mi tylko Get The Lead Out.
Być może stałem akurat w takim miejscu, ale ogólnie to tłum mało co śpiewał, nie?
@jeshu: chyba najlepszy wykon na tym koncercie ( ͡° ͜ʖ ͡°)