Wpis z mikrobloga

Ahh te przegrywy :( biedni zdominowani przez armię chadów. I te ich tłumaczenie, bo ojciec pił i przez to ma do d--y charakter, bo ma brzydka twarz, bo dziewczyny wolą tylko chadów.

G---o prawda

Jak się uganiasz za p0lkami to się nie dziw że wybiera chade. Jak szukasz dziewczyny na tinderze, to się nie dziw, że są tam same p0lki, jak masz totalnie zrypany charakter to też się nie dziw że nikt cię nie chce.

#przegryw #takaprawda
  • 45
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Dziekciu: najcześciej wchodzi sobie normik na tagi i pisze jakiś teksty ze trzeba wyjsc do ludzi i jak sie ktoś nie zgodzi to wyzywa od normików, twój post wygląda podobnie tylko ty podobno wyszedłeś z przegrywu.
  • Odpowiedz
  • 0
@przegrywistor ale nie-normik nie musi być przegrywem, dla mnie nie-normik to taki memiarz, z specyficznym humorem, umiejący motzno w internety. Czuję się obrażony jak nazywasz mnie normikiem
  • Odpowiedz
  • 0
@przegrywistor coś ty XD nie na tym polega normictwo, normictwo jest ściśle związane z internetem i jego kultura. Tzn. ktoś kto wychodzi do ludzi nie staje się odrazu normikiem XD
  • Odpowiedz
  • 0
@przegrywistor przegryw nie jest do końca związany z normictwem. Przeciwieństwem przegrywu jest wygryw, nie normik. Przeciwieństwem normika jest nie-normik, który zna memy, ma specyficzny humor, przynajmniej według społeczności vikopu
  • Odpowiedz
@Dziekciu: Zapewne Ci wygrywi nie normiki to jakieś subkultury. Ale ja i większość osób tutaj pod pojęciem normik ma relacje z ludźmi i bycie normalnym dla społeczeństwa, tego przegrywy nie spełniają (przyjnajmniej część). Ale jeśli tak bardzo chcesz to proszę, mogę się nazywać przegrywem, nie-normikiem.
  • Odpowiedz
@Dziekciu: internet nie ma nic do rzeczy, są przegrywy żyjące bez wykopu memów itp. normiki to właśnie net rozumieją. No chyba, że określamy osoby starsze normikami, ale ja tego nie robię, bo tam są inne czynniki i to nie ma sensu. Normik to npc, szarak, zwykła osoba. A zwykli ludzie właśnie w necie, fejsbuczkach, memikach są obeznani.
  • Odpowiedz
@Dziekciu: Właśnie tak, normiki siedzą na facebooku prawie cały czas, nie wiem w jakich kręgach się obracasz, ale wierz mi facebook to teraz jest na pierwszym miejscu, później instagramy i snapchaty. Niektórzy, a raczej niektóre też tinder, badoo. Atencja musi się zgadzać.
  • Odpowiedz
  • 0
@przegrywistor ale ty mówisz o czym innym i ja o czym innym, fakt normik to osoba która ma insta, snapa i jeszcze FB. Ja snapa nie mam, insta też, a według statystyki na fb dziennie poświęcam 7 minut, a nazywasz mnie normikiem.
Ale normik nie zrozumie dank memow, normik nie odwiedza codziennie reddita z memami, normika nie interesuje atencja
  • Odpowiedz