Czy przyjmą mnie do #wojskopolskie ? Jeżeli mam; -wyksztalcenie podstawowe -zakola -płaskostopie -wade wzroku I inne wady genetyczne i mieszkam z matką
@janusz_pol a masz tzw plecy w wojsku, bo jak nie to sobię odpuść. Mozesz nawet skonczyć szkolenie z pochwałami w aktach ale to i tak nic nie da jezeli nie masz znajomości
@janusz_pol: Mi #!$%@? kategorie D na wade wzroku, ale się ciesze, bo jak rodacy pójdą umierać za interesy USA, to ja zostane z tymi wszystkimi wdowami i będę przebierał jak stara baba w owocach ( ͡°͜ʖ͡°) xD
@Przyspieszacz_do_zwalniacza 1. usuń konto zielonko 2. właśnie najtrudniej sie dostać do jednostki po ukończeniu służby przygotowawczej. a potem to jak chcesz to cię wysyłają na szkolenia i nie ma problemu z wyższymi stopniami.
@Przyspieszacz_do_zwalniacza ciekawe kiedy to było bo rok temu to prędzej byś yeti znalazł niż JW bez pleców albo jesteś kozak/rambo i startujesz do specjalsow. Żeby dostać 1 belkę to musisz być chyba minimum 5 lat a na wyższe stopnie jeszcze dłużej ale to jest odgórne więc tu nie ma tajemnic.
-wyksztalcenie podstawowe
-zakola
-płaskostopie
-wade wzroku
I inne wady genetyczne i mieszkam z matką
#przegryw #kiciochpyta #wojsko #wojskopolskie #rozwojosobisty #niebieskiepaski
bez znajomości na szweja się na luzie dostanie, bo są braki, ale bez znajomości później jakieś awanse to już ciężej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
1. usuń konto zielonko
2. właśnie najtrudniej sie dostać do jednostki po ukończeniu służby przygotowawczej. a potem to jak chcesz to cię wysyłają na szkolenia i nie ma problemu z wyższymi stopniami.
Komentarz usunięty przez autora