Aktywne Wpisy
DavyX +453
#titanic #filmy #kino #ciekawostki #gruparatowaniapoziomu (chyba)
Oglądałem ostatnio Titanic i po seansie zaciekawiło mnie jak to naprawde było i ile wydarzeń pokazanych w filmie było prawdziwe a ile pokoloryzowane więc przychodze do was z listą (duzo uzytego tlumacza bo nie chce mi sie robic tego manualnie) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
1. Czy muzycy z Titanica naprawde kontynuowali granie podczas gdy statek tonął?
TAK - 33-letni Wallace Henry Hartley,
Oglądałem ostatnio Titanic i po seansie zaciekawiło mnie jak to naprawde było i ile wydarzeń pokazanych w filmie było prawdziwe a ile pokoloryzowane więc przychodze do was z listą (duzo uzytego tlumacza bo nie chce mi sie robic tego manualnie) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
1. Czy muzycy z Titanica naprawde kontynuowali granie podczas gdy statek tonął?
TAK - 33-letni Wallace Henry Hartley,
antywojo +104
Jem mięso, lubię samochody benzynowe, nie uznaję zaimków i mówię "NA UKRAINIE"
#bekazlewactwa #ukraina
#bekazlewactwa #ukraina
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jeśłi chcesz być jutro wołany możesz kliknąć w plusa lub też zaobserwować tag -----> #wykopowawykreslanka
Zagłosuj na najgorszą potrawę:
Sponsor: Grupa Facebookowa z promocjami z chińskich sklepów
Nie chcesz być wołany/a jako plusujący/a? Włącz blokadę na https://mirkolisty.pvu.pl/call lub odezwij się do @IrvinTalvanen
Uważasz, że wołający nadużywa MirkoList? Daj znać @IrvinTalvanen
! @MG78 @arard @Maestro_PM @Aedemkun @mateusz-zahorski @wfyokyga @chrominancja @eARLq3 @RobertSiekiera @Mortanius92 @wypalony @pan_kleks8 @123x321 @TeeS0 @WONSZIPAJONK @nedre @shoterxD @magistralke @JudaszowyBudyn @Lukaszeu07 @lsentoR @wasyl777 @Eskapista @magenciorek @Cockatrice @Dreetov @jamnig @ania919 @ciastko_z_kremem @vascurie @
@wfyokyga dla mnie smakuje xD