Aktywne Wpisy

TfarukBartus +24
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Korba112 +107
Moje najbardziej traumatyczne wezwanie w życiu.
Wezwanie do porodu. Na miejscu urodzone dziecko nóżkami, wystawał cały tułów oprócz główki która była zaklinowana w kanale rodnym. Owinięte pępowina, sine. Po 15 minutach manewrów usiłujących wydobyć główkę odstąpilismy od mcr. Przyjechała eNka i zwariowali.
I taką kobietę z wystajacym dzieckiem zawieźliśmy na gineksy. Tam też zwariowali.
#wejsciesilowe #999 #ratownikmedyczny
Wezwanie do porodu. Na miejscu urodzone dziecko nóżkami, wystawał cały tułów oprócz główki która była zaklinowana w kanale rodnym. Owinięte pępowina, sine. Po 15 minutach manewrów usiłujących wydobyć główkę odstąpilismy od mcr. Przyjechała eNka i zwariowali.
I taką kobietę z wystajacym dzieckiem zawieźliśmy na gineksy. Tam też zwariowali.
#wejsciesilowe #999 #ratownikmedyczny

1.) Sugestie podczas wpisywania tagu/nazwy użytkownika tak jak w oficjalnej aplikacji Wykopowej
2.) Możliwość podglądnięcia kto dał plusa na mikroblogu
3.) Być może przeniesienie przycisku do nowego wpisu na mikroblogu w bardziej widoczne miejsce bo obecnie to są dwa kliknięcia
4.) Wprowadzenie możliwości edycji/usunięcia wpisu
5.) PW
6.) Powiadomienia push
2. To już mamy i będzie dostępne w kolejnej aktualizacji
3. Pomyślimy!
4. To też postaramy się dodać w następnej wersji.
5. Jak w punkcie drugim
6. Push nie wiem czy jest możliwy dla nieoficjalnych aplikacji, ale zobaczymy co da
A główna sprawa to taka czy jest możliwość dodać opisy do znalezisk jak to jest na stronie normalnie www. Czasem spoko tytuł. Czytam później opis i tyle mi wystarczy. Nie muszę wchodzić dalej bo widzę że jednak nie dla mnie (⌐ ͡■ ͜
Natomiast wspieranie nas jeszcze nie działa, w testach beta jest to wszytko przykładowe (apple tak wymusza)
źródło: comment_6jgogK5MXm4wa8J2akZutzmcgMrgCvg5.jpg
Pobierz