Wpis z mikrobloga

@CodoDodoApps #aplikacjazakop #zakop #ios #bojowkaios Mam kilka sugestii co do aplikacji

1.) Sugestie podczas wpisywania tagu/nazwy użytkownika tak jak w oficjalnej aplikacji Wykopowej

2.) Możliwość podglądnięcia kto dał plusa na mikroblogu

3.) Być może przeniesienie przycisku do nowego wpisu na mikroblogu w bardziej widoczne miejsce bo obecnie to są dwa kliknięcia

4.) Wprowadzenie możliwości edycji/usunięcia wpisu

5.) PW

6.) Powiadomienia push
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@EvineX: 1. Dodamy :) Nie wiem czy w kolejnej wersji, ale dodamy!
2. To już mamy i będzie dostępne w kolejnej aktualizacji
3. Pomyślimy!
4. To też postaramy się dodać w następnej wersji.
5. Jak w punkcie drugim
6. Push nie wiem czy jest możliwy dla nieoficjalnych aplikacji, ale zobaczymy co da
  • Odpowiedz
@CodoDodoApps: delikatnie się podepnę pod temat ale zapytam was tutaj ;) wsparłem oczywiście aplikacje bo kawał dobrej roboty! Jest gdzieś jakieś FAQ z wsyzyskimi opcjami?

A główna sprawa to taka czy jest możliwość dodać opisy do znalezisk jak to jest na stronie normalnie www. Czasem spoko tytuł. Czytam później opis i tyle mi wystarczy. Nie muszę wchodzić dalej bo widzę że jednak nie dla mnie ( ͡ ͜
  • Odpowiedz
@CodoDodoApps: Ok bo się zdziwiłem że z konta nie pobrało ;D a jeżeli chodzi o wybranie ikony albo koloru detali czy jakoś tak to wybranie jednego zmienia drugie. W sensie jak ikonę wybiorę czarna a kolory Apple to zmienia wszytsko na Apple i odwrotnie.
  • Odpowiedz
@CodoDodoApps: chodziło mi o kolor akcentów. Ze nie można wybrać innych kolorów do akcentów i inne do ikony. Bo automatycznie jak zaznaczę kolor a w ikonach to zmienia się też na kolor a w akcentach. Więc teoretycznie niepotrzebnie te dwie opcje są osobno
  • Odpowiedz