Wpis z mikrobloga

18+

Zawiera treści 18+

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

Dopiero co był filmik na głównej - 51 minut, gdzie było kilkanaście wolontariuszek.

@MojaKlawaPiszeCoChce: Filmiku już nie ma, pokaż parę zdjęć chociaż zamiast urządzać wycieczki osobiste. Nawet jeśli jakaś kobieta się pojawi to są one w zdecydowanej mniejszości i moje spostrzeżenie pozostaje trafne. FYI przejrzałem tego instagrama i oglądałem udostępniane filmy i żadnej kobiety-opiekunki nie widziałem. Zamiast plucia przedstaw konkrety, inaczej nikt nie będzie cię brał na poważnie.
@Bethesda_sucks: no z tym kebabem to se chyba jaja robisz. Oni nie stanowią żadnego problemu, to są zwyczajni ludzie, którzy integrują się ze społeczeństwem - przyjeżdżają, uczciwie na siebie zarabiają. I takich ludzi należy szanować, bo są po prostu normalni i nikomu nie przeszkadzają, a nawet ubogacają kulturowo mój żołądek ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Problemem są kombinatorzy na zasiłkach, pedofile, nielegalni imigranci itepe itede
@Bethesda_sucks od czapkach z folii mówią tylko i wyłącznie ci ludzie którzy doskonale wiedzą co się szykuje ale sami przez zaniechanie albo przez czynny udział są w to zamieszani. to jest niestety obraz polskiego społeczeństwa które pochłonięty konsumpcjonizmem jak cały zachód nie dostrzega że czas zapłaty nieuchronnie nadchodzi i nie będzie #!$%@? miło. Wszystko co burzy ich plany albo chociaż święty spokój jest wiec foliarskim spiskiem.
Cynicznych zdrajców poznasz po tęczowych amatorach
Oni nie stanowią żadnego problemu, to są zwyczajni ludzie, którzy integrują się ze społeczeństwem - przyjeżdżają, uczciwie na siebie zarabiają.

@darvd29: Tak, oczywiście, jak choćby ten Tunezyjczyk, który przypadkiem zadał 3 ciosy nożem i zabił 21-letniego Polaka. Jakoś o Wietnamczykach, Chińczykach czy Japończykach nie słyszy się w takim kontekście, a ich knajpy nie są atakowane. Przypadek?