Aktywne Wpisy
posuck +215
Jak ja nie lubię kawiarni, gdzie zwracają się do mnie per "ty". Wchodzę, mówię na starcie "dzień dobry" do osoby za lady, a ona do mnie "cześć, co dla Ciebie?".
Staram się kontynuować rozmowę w bardziej poważnym tonie, "poproszę o americano z mlekiem", lecz w odpowiedzi słyszę "chcesz z mlekiem roślinnym?".
Nosz kur xD Nie jesteśmy znajomymi, nie znam cię, przestań się do mnie tak odzywać jakbyśmy byli ziomeczkami xD
Może zachowuję
Staram się kontynuować rozmowę w bardziej poważnym tonie, "poproszę o americano z mlekiem", lecz w odpowiedzi słyszę "chcesz z mlekiem roślinnym?".
Nosz kur xD Nie jesteśmy znajomymi, nie znam cię, przestań się do mnie tak odzywać jakbyśmy byli ziomeczkami xD
Może zachowuję
krzyvvy_ +213
Cześć Mirki!
Nigdy nie sądziłem że będę tutaj pisać o pomoc jednak sytuacja tego wymaga i szukamy wszędzie pomocy. Wielokrotnie widziałem jakie potraficie zdziałać cuda dlatego też bardzo na was liczę. 6-miesięczna córka mojego najbliższego przyjaciela musi zmierzyć się z okrutnym przeciwnikiem – potworem, jakim jest mięsak. Niestety lekarze w Polsce nie podejmują już żadnych kroków w kierunku usunięcia/zniwelowania nowotworu. Szukamy pomocy za granicą, naszą nadzieją jest leczenie w klinice w Niemczech,
Nigdy nie sądziłem że będę tutaj pisać o pomoc jednak sytuacja tego wymaga i szukamy wszędzie pomocy. Wielokrotnie widziałem jakie potraficie zdziałać cuda dlatego też bardzo na was liczę. 6-miesięczna córka mojego najbliższego przyjaciela musi zmierzyć się z okrutnym przeciwnikiem – potworem, jakim jest mięsak. Niestety lekarze w Polsce nie podejmują już żadnych kroków w kierunku usunięcia/zniwelowania nowotworu. Szukamy pomocy za granicą, naszą nadzieją jest leczenie w klinice w Niemczech,
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Czapkę z folii aluminiowej już na głowie masz?
W konkursie na najdebilniejszy tekst w tym roku na wykopie właśnie zostałeś faworytem.
@Picfan: Nie jest i nie, to nie jest przesada, wystarczy spojrzeć na Niemcy.
Śmierdź wrogom włoszczyzny!
Przypomnę, że imigranci to najszybciej laicyzujące się osoby po zamieszkaniu na zachodzie Europy.
@Iskaryota: Do azjatyckiej (konkretnie wietnamskiej/chińskiej/japońskiej) z chęcią chodzę, bo pracują w niej inteligentni i pracowici ludzie o wysokiej kulturze pracy. Między ciapatymi, a Wietnamczykami/Japończykami/Chińczykami jest po prostu przepaść.
Nie sądzę, widząc takie komentarze jak twój: https://www.wykop.pl/wpis/37394723/#comment-131282369
Oczywiście przyparty do muru milczysz, bo nie masz żadnych argumentów: https://www.wykop.pl/wpis/37394723/#comment-131317865
@Bethesda_sucks: Nie ma bo tam są wybrane zdjęcia uznane za kontrowersyjne. Na instagramie masz ich 8 tysięcy i są tam kobiety dzbanie.
@Bethesda_sucks: Oh My Budda! Wychyl czasem nos z Polski bo Ci internet i TV psuje obraz rzeczywistości.
@alonso117: Pokaż mi przynajmniej 20. W końcu jest ich 8 tys. więc nie powinno z tym być żadnego problemu. Ja przeglądam i przeglądam i znaleźć nie mogę, ale może tylko pierwsze 4 tys. jest z facetami, a reszta z kobietami.
@MojaKlawaPiszeCoChce: Filmiku już nie ma, pokaż parę zdjęć chociaż zamiast urządzać wycieczki osobiste. Nawet jeśli jakaś kobieta się pojawi to są one w zdecydowanej mniejszości i moje spostrzeżenie pozostaje trafne. FYI przejrzałem tego instagrama i oglądałem udostępniane filmy i żadnej kobiety-opiekunki nie widziałem. Zamiast plucia przedstaw konkrety, inaczej nikt nie będzie cię brał na poważnie.
Problemem są kombinatorzy na zasiłkach, pedofile, nielegalni imigranci itepe itede
Cynicznych zdrajców poznasz po tęczowych amatorach
@darvd29: Tak, oczywiście, jak choćby ten Tunezyjczyk, który przypadkiem zadał 3 ciosy nożem i zabił 21-letniego Polaka. Jakoś o Wietnamczykach, Chińczykach czy Japończykach nie słyszy się w takim kontekście, a ich knajpy nie są atakowane. Przypadek?
Coooo? XDDDDD