Wpis z mikrobloga

• 0
#wislakrakow no to cóż Panowie, chyba już koniec tej farsy. Nie dość że klub się rozpada to jeszcze nie mamy gdzie grac nawet w tej 4 lidze. Chyba że ktoś z miasta pójdzie po rozum do głowy z kosztami wynajmu stadionu. Ja się już pogodzilem z upadkiem ale jedynie wtedy gdy oczyści ono klub od wewnątrz. Takie Napoli też kiedyś spadło chyba do serie C i wstało z kolan.
Ciekawe jak wygląda sytuacja wszystkich innych sekcji w TS, ktoś się orientuje?
Szkoda mi też wszystkich pracowników klubu którym już kasy nie oddadzą. Piłkarze mimo że wszyscy wiemy że są przeplacani w naszej pseudo lidze też kasy nie zobaczą.
@Negard jak wygląda sytuacja w kadrach? Co pracownicy mówią?
Wiele lat życia ponad stan doprowadziło do tego co się dzieje, a tych wszystkich menadżerów którzy nam wciskali trenerów, zawodników i nasz zarząd powinni na taczki i do Wisły z mostu na główkę....
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Jelon7: Stadion to problem miasta, a nie nasz.Wisła może grać chociażby w Myślenicach czy Niepołomicach.Na czwartą ligę nie trzeba spełniać żadnych wymogów co do stadionu poza tym, że musi być.Pan Majchrowski niech sobie robi ze stadionu nawet parking, bo frajera, który by mu płacił ponad sto tysięcy za mecz już raczej nie znajdzie.
  • Odpowiedz
@Jelon7: niech dalej płacą tyle piłkarzom i trenerom w Ekstraklapie....nie rozumiem jak ludzie zarządzający takim zasłużonym klubem potrafią zrobić w nim taki gnój..super...żyjmy tu i teraz nie mając zabezpieczenia na przyszłe lata...gdyby ktoś pomyślał wcześniej, dziś Wisła nie byłaby tu gdzie jest.. Jedyna nadzieja jeszcze w jakimś inwestorze, trzeba wierzyć :)
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@saidenergizer66 no chyba jakiś kartel z Kolumbii albo Meksyku by musieli chłopaki załatwić żeby te długi ogarnąć a że znajomości mają to wiadomo. Żal że tak bardzo się z klubem utożsamiali a doprowadzili do upadku. Mam nadzieję że kasa z Brleka i pożyczka od Kwietnia zostanie rozliczona a jak nie będą umieć się rozliczyć to wjazd prokuratury i się Marzena będzie robić czerwona
  • Odpowiedz
@czullo: Chcesz powiedzieć, że stadion wybudowany za 600 milionów po mniej niż 10 latach użytkowania zburzą i wybudują galerię handlową? No super pomysł xD
  • Odpowiedz