Aktywne Wpisy
wioszko +62
Witajcie Mirki i Mirabelki :)
Chciałabym Wam opisać moją historię ze sklepem Pan Materac i ostrzec was przed kupowaniem produktów w tym miejscu.
Więc, zrażona wcześniejszymi doświadczeniami kupowania mebli w sieciówkach postanowiłam kupić w końcu łóżko z porządnym materacem.
Zachęcona przez sprzedawcę w sklepie Pan Materac wybrałam łóżko New Elegance tapicerowane. Zostałam zapewniona, że to łóżko polskiego producenta jest bardzo dobrej jakości.
Za łóżko wraz z materacem zapłacilam łącznie ponad 9 tysięcy złotych.
Na łóżko czekałam 2 miesiące.
Chciałabym Wam opisać moją historię ze sklepem Pan Materac i ostrzec was przed kupowaniem produktów w tym miejscu.
Więc, zrażona wcześniejszymi doświadczeniami kupowania mebli w sieciówkach postanowiłam kupić w końcu łóżko z porządnym materacem.
Zachęcona przez sprzedawcę w sklepie Pan Materac wybrałam łóżko New Elegance tapicerowane. Zostałam zapewniona, że to łóżko polskiego producenta jest bardzo dobrej jakości.
Za łóżko wraz z materacem zapłacilam łącznie ponad 9 tysięcy złotych.
Na łóżko czekałam 2 miesiące.
źródło: temp_file358959309293085416
Pobierz
duxrm +390
Wysyłka z magazynu: PL
Taśma klejąca, 66m x 50mm, przezroczysta, 6 rolek
Cena z VAT: 18,99 zł
Link ---> Na moim FB. Adres w profilu.
Darmowa dostawa Prime
#duxrm
Taśma klejąca, 66m x 50mm, przezroczysta, 6 rolek
Cena z VAT: 18,99 zł
Link ---> Na moim FB. Adres w profilu.
Darmowa dostawa Prime
#duxrm
źródło: B00YN863H4
Pobierz

https://youtu.be/7DswJPdCvT4
Ten cały wspomniany incydent z wysyłaniem nudesów polegał na tym, że 16-latka z #euroweek nawiązała kontakt z 21-letnim wolontariuszem... z Chorwacji, białym, katolikiem.
Pedofilia, że hohoho.
Zaden z wolontariuszy nawet nie jest muzułmaninem.
Matecki to zwykła zakłamana hiena robiąca karierę na atakowaniu niewinnych ludzi oraz manipulowaniu "dowodami" - specjalnie pociął film aby nie wyszły żadne szczegóły niepasujące do narracji o "ciapatych pedofilach".
#neuropa #bekazprawakow #4konserwy #bekazlewactwa
źródło: comment_nBqLPuE2pdhDqgrLonSqo5juWHjcZjUG.jpg
Pobierz@rencznik: Nie ma nauczycieli którzy mają 21 lat, a typ jest prawie jej rówieśnikiem.
Poza tym znalezisko o handlu ludźmi, serio?
Kolega polecił mi ten portal ze jest tu dużo prawicowców. Ja jestem bardziej po prawej stronie ale Mie znoszę zakłamania i manipulacji i dysmózgowia jakie tu się momentami #!$%@?
To by wskazywało ze zarówno wykopowa lewica jak i prawica nie potrafi sama myslec
Komentarz usunięty przez moderatora
Hmm to już wiem czemu ludzie kiedy słyszą ze jestem prawicowcem patrzą jak na sebe dresa Xd
Przynajmniej wiem kto taki pr robi
I czytanie ze zrozumieniem tez leży nie napisałem ze ty wołasz. Wkładasz do worka cała lewice to zalozylem ze uświadomienie ci ze taka generalizacja zamazuje obraz rzeczywistości będzie za trudna i również odwołałem się do zjawisk ogólnych przejawiających się w
Komentarz usunięty przez autora