Aktywne Wpisy

Polasz +1120
źródło: temp_file6311699196720666798
Pobierz
TfarukBartus +16
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: temp_file6311699196720666798
Pobierz
Wykop.pl
Czy prawdziwym powodem tej afery jest wasza szpetna morda której nie chce żadna dziewczyna? A jeżeli wysyłanie benka jest pedofilią (nie wiem ile lat miała ta dziewczyna co go dostała) to na wykopie mamy ich tysiące. Oczywiście jeżeli doszło do złamania prawa to należy to wyjaśnić, dlatego jeszcze raz się pytam czy zawiadomiliście służby? No i przydała by się jakaś ofiara, bo zdjęcia z murzynami przytulonymi by zmieścić się w kadrze selfie to jednak trochę mało.
#neuropa #bekazprawakow #bekazkatoli #afera #prawo
Komentarz usunięty przez moderatora
@4x80: Oj mocne oskarżenia. Ile masz lat? 16? Nie dała ci żadna dotknąć cycka i swoje frustracje wylewasz?
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Qontrol: Nigdy nie odkryłem żadnych jak wy więć nie musiałem, pisałem jedynie o znanych już sprawach w których toczyły się postępowania.
To samo robi google albo skitels, gdzie sluby z dziećmi są niczym niezwykłym:”Hurr durr przestańcie szkalowac tych ludzi, dajcie dowody, to przez bul dopy przegrywow xD”
Dzbanologika w pełnej krasie ( ͡º ͜ʖ͡º)
Komentarz usunięty przez autora
@lakukaracza_:
Zachowaj swoje słowa dla kolegów spod tagu #pedofilewiary których
Oczywiście, że są. Pamiętam jednego Pakistańczyka na studiach - był jak gigachad przy tych wszystkich polskich niemotach ze wstydu patrzących w palce u nóg. Polacy to takie dno, że chyba nie ma większego. Nie dziwię się absolutnie wcale, że Polki wolą śniadych.
@Strzelec_Kurpiowski: Jaka hipokryzja? Bo chce by wyjaśniły to służby? Chyba wasza hipokryzja bo kręcicie aferę a zawiadomienia do prokuratury nie składacie, nie zależy wam więc na wyjaśnieniu, a jedynie na kręceniu burzy. Nie ma żadnych dowodów na pedofilię prócz opowieści o benku wysłanym przez dorosłego do dziecka co powinno być wyjaśnione.
@lakukaracza_: Aha, czyli jedni i drudzy po prostu kręcicie afery w internecie, a jedyną waszą bronią to klawiatura. No cóż, ktoś lubi pomarańcze, a ktoś jak mu cyganie grają
@lakukaracza_: taka, że nazywasz Jankowskiego pedofiliem bez żadnych dowodów oprócz zeznań, a potem piszesz w sprawie Euroweek, że same oskarżenia nie wystarczą i trzeba mieć dowody.
To jest ta
źródło: comment_hmqP70wUj57EnPgkcg7HpYazjcnj6hGq.jpg
Pobierz