Wpis z mikrobloga

Jedno pytanie do kręcących aferę #euroweek. Złożyliście już zawiadomienie o możliwości popełnienia przestępstwa? Jak tak to dajcie zdjęcia papierka, ok? Bo jak na razie widzę masę komentarzy typu:

Gadałem niedawno ze znajomą, która była w Turcji na jakimś projekcie wymiany i oczywiście uznała, że jestem zbyt stereotypowy, a tacy turcy, pakistańczycy są o wiele lepsi od Polaków, dlaczego? Według niej są bardziej pewni siebie niż polscy faceci.

Czy prawdziwym powodem tej afery jest wasza szpetna morda której nie chce żadna dziewczyna? A jeżeli wysyłanie benka jest pedofilią (nie wiem ile lat miała ta dziewczyna co go dostała) to na wykopie mamy ich tysiące. Oczywiście jeżeli doszło do złamania prawa to należy to wyjaśnić, dlatego jeszcze raz się pytam czy zawiadomiliście służby? No i przydała by się jakaś ofiara, bo zdjęcia z murzynami przytulonymi by zmieścić się w kadrze selfie to jednak trochę mało.

#neuropa #bekazprawakow #bekazkatoli #afera #prawo
  • 73
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Najlepiej. Zostać zaorany. Nie wiedzieć co powiedzieć. Poczekać 2 godzinki i zacząć rozmowy na zupełnie inny temat

Wyobraź sobie, że jestem w pracy i przez te dwie godzinki zarabiałem kasę na rodzinę. Teraz mam przerwy chwilę, ale zaraz znikam znów pewnie na kilka godzin. Przerażające jak łatwo w waszych mózgach powstają urojenia i teorie spiskowe nawet na temat mojej nieobecności na mirko przez dwie godziny.

@lakukaracza_: Patrz jaką teorię sobie
  • Odpowiedz