Wpis z mikrobloga

Gadałem niedawno ze znajomą, która była w Turcji na jakimś projekcie wymiany i oczywiście uznała, że jestem zbyt stereotypowy, a tacy turcy, pakistańczycy są o wiele lepsi od Polaków, dlaczego? Według niej są bardziej pewni siebie niż polscy faceci.

Czyli:
ciapaty się dobiera do p0lki - uuuu jaki pewny siebie, już mam mokro w majtkach

polak sie dobiera do p0lki - fuj jaki creep, lepiej stąd idź

#euroweek #zwiazki #p0lka
  • 97
  • Odpowiedz
Więc tak brzmi ból dupy neuropka, kiedy zderza się z rzeczywistością i zaczyna się wypierać prawdy

@oreoo: Ja jako neuropek rucham tzw przez psychoprawactwo #p0lki i nie narzekam. Tylko wy stękacie i #!$%@? głupoty, a także obrzygujecie regularnie polskie kobiety swoimi wysrywami.
  • Odpowiedz
Czyli:

ciapaty się dobiera do p0lki - uuuu jaki pewny siebie, już mam mokro w majtkach

polak sie dobiera do p0lki - fuj jaki creep, lepiej stąd idź

@oreoo: Tak brzmi ból dupy wykopka, którego odrzucaja kobiety.
  • Odpowiedz
@oreoo: Prawda jest taka, że wiele polek sika na widok hiszpanów, czy innych ciemniejszych, zwanych ciapatymi. Z drugiej strony, wiele kobiet się nimi brzydzi. Trzymaj się tych drugich :)
  • Odpowiedz
@zasadzka01: lol, czesto hiszpanie tez sa brzydcy ale tak statystycznie sa przystojniejsi, kazdy ma dobra brode jak nie zgoli, wiec jak taki ladny hiszpan sie ogarnie to wiadomo ze laski sikaja, tak samo jakby ladny polak sie ogarnal
  • Odpowiedz
@zasadzka01: tak samo faceci sikaja nad brazylijkami, przeciez wiadomo ze jak koles ma laske z zagranicy( skad kolwiek) to juz jest uwazany za wygrywa, bo jezyki, podroze, i to nie zwykla polka karyna ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@niepanimaju: Pewnie tak jest, ale ja chodzę często na imprezy i w ogóle nie kojarzę występowania latynosek :) Chyba, że są, ale takie prawdziwe, czyli brzydsze od polek (w brazylii na ulicy ciężko spotkać kobiety ładniejsze od polek). DLatego takie zjawisko na linii polacy -> latynoski w PL nie istnieje.
Co do tego, że latynosi są przystojni, więc laski sikają, to też nie jest do końca tak. Mam koleżanki, które
  • Odpowiedz