Aktywne Wpisy
EmcePomidor2 +664
W ciągu ostatniego roku:
Piłem alkohol. Nie byłem dobrym człowiekiem. Trafiłem do szpitala psychiatrycznego na miesiąc.
A potem:
- pokonałem kompletnie depresje
- pokonałem alkoholizm
- zmieniłem się psychicznie z pomocą psychologa
- schudłem 45kg w 8 miesięcy, chudnę dalej
- uprawiam sport - boksu trochę, pływanie, siłownia
- a teraz oświadczyłem się swojej kobiecie z Ukrainy którą poznałem ponad rok temu, ona mi pomogła we wszystkim i teraz powiedziała tak
to
Piłem alkohol. Nie byłem dobrym człowiekiem. Trafiłem do szpitala psychiatrycznego na miesiąc.
A potem:
- pokonałem kompletnie depresje
- pokonałem alkoholizm
- zmieniłem się psychicznie z pomocą psychologa
- schudłem 45kg w 8 miesięcy, chudnę dalej
- uprawiam sport - boksu trochę, pływanie, siłownia
- a teraz oświadczyłem się swojej kobiecie z Ukrainy którą poznałem ponad rok temu, ona mi pomogła we wszystkim i teraz powiedziała tak
to
WielkiNos +110
Najlepsze męskie teksty na podryw. Nie dziękujcie.
#podrywajzwykopem #tinder #logikaniebieskichpaskow
#podrywajzwykopem #tinder #logikaniebieskichpaskow
#gry #gownowpis #zoltamorda #kremowka #heheszki
#danielmagical #patostreamy #teamwanzey bo tu sie bujam (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
ale na jakim tagu, skąd sie sapiecie brudy?
@yebut: oglądasz patostreamy, nie mów mi jak mam spędzać wolny czas <3
@yebut: bo nie będę się jakiemuś internetowemu frajerowi co chciałby podramić spowiadał xD mam 100 razy lepsze życie od Ciebie i nie uchyle nawet jego rąbka, wiedz FYI gram w gry ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ
nie mam kompleksów
ani przez sekunde mojego super życia nie rozważałem samobójstwa
chciałem wrzucić śmieszny zbieg okoliczności, być może umilając komuś wieczór a sprawiłem straszny ból grubemu prawiczkowi, który przegrał więcej niż Icek przez ten weekend, bo ujrzywszy obrazek z gry popycha mnie do samobójstwa co zresztą jest przestępstwem ( ͡° ͜ʖ ͡°). Mam mocniejszą psychike niż Twój zwieracz po dzieciństwie z niegrzecznym