Aktywne Wpisy
volumenis +55
Cześć Mirki i Mirabelki, w ubiegłym miesiącu miałem okazję jeździć trochę Tesla Cybertruck po Kalifornii.
Głównie w okolicach Oakland - San Francisco - San Jose.
Samochód nie jest idealny, ale frajda z jazdy jest spora. Fajne jest też to, że można poznać wiele osób jeżdżąc takim samochodem. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeśli macie pytania, chętnie odpowiem.
#ama #tesla #cybertruck
Głównie w okolicach Oakland - San Francisco - San Jose.
Samochód nie jest idealny, ale frajda z jazdy jest spora. Fajne jest też to, że można poznać wiele osób jeżdżąc takim samochodem. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeśli macie pytania, chętnie odpowiem.
#ama #tesla #cybertruck
wanghoi +474
Chłop powinien dostać profesurę na uniwersytecie chłopskiego rozumu #bekazprawakow #neuropa #polityka
#silownia #przemianaateisty #rozowepaski #niebieskiepaski #odchudzanie
Kiedyś też sobie wmawiałem, że potrzebuje miliona suplementów, preparatów witaminowych i jakiś dziwnych superfoods. Mialem cala szafke tego gowna.
Na szczescie w koncu ogarnalem sie psychicznie, przestalem wpier***ć, zaczalem robić porządne cardio i w pewnym momencie zjechalem sobie z 98kg na 77kg (na ktorym jestem juz od dosc dawna). W miedzyczasie
To teraz jedzenie witaminy C nie dość że leczy raka to jeszcze poprawia samopoczucie? LOL
@MateriaBarionowa: Nie badałem ale na 100% mam niedobór bo nie wychodziłem z domu przez dwa lata a co za tym idzie zero słońca. Jestem weganinem co oznacza że nie mam D3 z masła czy miesą gdzie wystepuje. Ogólnie wszystko składa się całość i po suplementacji przez miesiac 20tys jednostek i K2 czuje się lepiej i mam dobry humor gdzie