Wpis z mikrobloga

Dziwki są dla normików, bo jak #przegryw pójdzie to ma taką przygodę

a więc ustawka .... na kilka telefonów , umówiłem się na 22 ... o 22 nie odbierała a wręcz odrzucała więc zadzwoniłem na drugi numer i w końcu odebrała( co więcej umawiałem się z nią konkretnie już o godzinie 18 i kilka km przejechałem by się z nią spotkać wiec odrzucanie tel już nie wróżyło że będzie to fajne spotkanie.) W końcu odebrała , pukam do mieszkania ( osiedle na Witkiewicza) ... Otwiera mi dziewczyna , z nadwagą z celulitem na tyłku i w ogóle no brzydka , w mieszkaniu śmierdziało Jezzem, ale co człowiek przejechał tyle km, to wszedłem z myślą szybko zalicze i wyjde. Nie brałem nawet prysznica . ok usiadła na łóżku , i kazała mi stanąć przed sobą ... i zaczeła mi go ręką trzepać ... masakra nawet to słabo robiła ... nie chciał stanąć, patrze co ona robi zakłada na #!$%@? prezerwatywę .. i nawet do buzi nie wzięła .. nadal próbuje mi ręką działać ... więc sam zasugerowałem że jak ona ma tak robić to sam ręką sobie zadziałam i go postawie ... Ale jak ma się człowiek podniecić jak daje kase a laska obok siedzi i nic nie robi ??? I jej teksty że zmęczony chyba jestem... haha. W końcu do niej mówię, że mogłaby wziąć do buzi i podziałać, to ona że bierze do buzi tylko jak stoi w pełnym wzwodzie.. to już w**rwiony mówie do niej że nic z tego nie bedzie ubrałem się ... i mówie jej że jak człowiek ma się podniecić jak drzwi otwiera " w ogóle ktoś inny niż na zdjęciach ". Ona do mnie że mogłem nie wchodzić jak mi drzwi otworzyła -> jechałem ponad 100 km a o tej porze w Szczecinie inne nie przyjmowały juz... ( w ogóle cena 150 .. .dałem 200 i nawet nie zapytała czy wydać).

AAA i też miała szpilki na podłodze, mówie do niej zeby zalozyla , bo mnie to kreci, to ta ze juz nie zaklada bo jest po 22 i bedzie hałasować .. masakra. Widac na reke jej , zeby klienta zniechęcic, zeby kase wziąć , stąd tyle ogloszeń itd. Naprawdę jeśli chcecie przeżyć szok to nie idzcie tam ...

Nawet mnie rozbawiło #humor
  • 7
@tomek001: z tym, że większość p0lskich #!$%@? to dno i metr mułu, to oczywiście racja, ale faktem jest, że typ #!$%@?ł na tylu płaszczyznach, że jest sam sobie winien. Jechać do niepewnej, nieodbierającej telefon dziwki tyle kilometrów, wejść do środka mimo, że otworzył bazyl, dać nieodliczoną kwotę i nawet nie upomnieć się o resztę, no dajcie #!$%@? spokój xddddddd.
@BrockLanders: no dla tego taguje przegryw. Z dziwkami jest masa problemów wystarczy poczytać garso. Ciągle ogłoszenia znikają i modzi nie wyrabiają nad zmienianiem tego wszystkiego. Diva jest w tej miejscowości, a za chwile już w innej.