Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 12
Kolejny smutny dzien w zyciu #bekaztransa. Czasem trzeba sie przyznac do porazki. Klient nalegal pomimo moich watpliwosci co do miejsca i twierdzil, ze inne kontenery wjezdzaly.

Moze i wjezdzaly, ale nie po 3 dniowej ulewie i miekkim gruncie z lzejszym kontenerem 40'. Koniec koncow poddalem sie w takiej pozycji.

#uk #gorzkiezale
peszmerd - Kolejny smutny dzien w zyciu #bekaztransa. Czasem trzeba sie przyznac do p...

źródło: comment_MCFIJHqL2Mf0DCUIFLcyQDaj7M9uS0wv.jpg

Pobierz
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@k__d: i teraz pewnie pan wlasciciel bedzie musial placic za ogrodnika, a i pewnie krawezniki wzruszone bo skurywynska puszka ciezka byla
  • Odpowiedz
@peszmerd: no ale to co zostawisz mu ten kontener przed bramą i nara? czy to Twoja wina, że nie wjechałeś, czy jego, że w ogóle powiedział, że się da?

Pytam naprawde bo ciekawi mnie co w takiej sytuacji
  • Odpowiedz
  • 14
@Atypowy: nie magazyn, jacys bogole sie przeprowadzaja z bliskiego wschodu. Tacy bogole, tak kontenery ich odwiedzaja, ze meczyli sie 30 minut z dlutem zeby plombe zerwac zamiast kupic porzadny sprzet. To tak zeby nieco Polskiego punktu widzenia dodac ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@k__d: ja teraz dzielnie czekam w kabinie az jego pomocnicy wyniosa wszystko z niego, poczym zamkne ten kontener, wydluze naczepe i wracam
  • Odpowiedz
@peszmerd: wprawdzie to tylko zdjęcie, ale mam wrażenie, że tam na miejscu ma tyle miejsca, że mogłeś przodem wjechać i na placu zawrócić . Miałeś tam zostawić naczepę z kontenerem czy mieli coś do jego rozładowania?
  • Odpowiedz
  • 2
@Atypowy: ciapak to bliski wschod, bogol to bogacz

@Szaraban: zawrocic tam si nie da, ale jak tak mowisz to rzeczywiscie, daloby wjechac przodem i wycofac xD aczkolwiek chcieli, zebym cofal.

@absoladoo: chcialbym popatrzec jak inni by dale rade w tych warunkach. Calkiem powaznie, popatrzylbym z boku xd

@wezsepigulke: wez pod uwage, ze mokry asfalt i grzaski grunt. Nie chcialem sie zakopac, a dwa -
peszmerd - @Atypowy: ciapak to bliski wschod, bogol to bogacz

@Szaraban: zawrocic ta...

źródło: comment_k9cyXm5IR1kQX6XPv5d7yWt5WVJRhOzt.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 1
@wezsepigulke: ja tez tak myslalem ;) nie da rady bo na drugim zdjeciu jak widzisz nie ma odstepu pomiedzy napedowymi a naczepa (na normalnej naczepie jestes w stanie tam wykrecic) i nie ma jak sie wygiac, zeby nie #!$%@? sie za kraweznik, a kiedy bylem blizej drugiej strony nie miescilem sie przodem. Gdybym mial metr wiecej z przodu, jasne. Ale latarnia i bloto zrobily swoje xd
  • Odpowiedz
@peszmerd: A gdybys skręcił w prawo wyciągnął się możliwie blisko chodnika i z naczepę prowadził wzdłuż krawężnika ? Na oko to sporo miejsca
  • Odpowiedz