Aktywne Wpisy

rales +2
Do rzeczy:
1. Nigdy nie miałem konsoli, grałem tylko na PC. Do czynienia z padem miałem tylko w przypadku FIFA/PES
2. Chciałem kupić sobie konsolę
3. Znajoma pożyczyła mi swojego PS5, bo ona wyjeżdża za granicę i nie potrzebuje tam, mam oddać jak wróci, czyli najszybciej za 1,5 roku.
4. Pograłem wczoraj w Borderlands 3 i myślałem, że dostanę k-----y przy poruszaniu się i obracaniu kamerą za pomocą gałek - bo zawsze w takich grach operowałem
1. Nigdy nie miałem konsoli, grałem tylko na PC. Do czynienia z padem miałem tylko w przypadku FIFA/PES
2. Chciałem kupić sobie konsolę
3. Znajoma pożyczyła mi swojego PS5, bo ona wyjeżdża za granicę i nie potrzebuje tam, mam oddać jak wróci, czyli najszybciej za 1,5 roku.
4. Pograłem wczoraj w Borderlands 3 i myślałem, że dostanę k-----y przy poruszaniu się i obracaniu kamerą za pomocą gałek - bo zawsze w takich grach operowałem
czy???
- przyzwyczaisz się 47.0% (101)
- spróbuj, tam sterowanie padem nie jest trudne 14.4% (31)
- odpuść 29.3% (63)
- nwm . sprawdzam 9.3% (20)

Jaki może być powód w----------a przez samochód ogromnej ilości płynu chłodniczego?
Był dolewany wczoraj, wyświetlił się komunikat o niskim stanie, dolałam dzisiaj, po przejechaniu 15 minut znowu to samo, dodatkowo po zaparkowaniu zauważyłam, że silnik dziwnie skwierczy i lekko unosi się dym spod maski.
Do mechanika dopiero w poniedziałek, dzisiaj muszę jakoś dojechać do pracy i trochę się boję ( ͡° ʖ̯ ͡°)
bmw e60
#bmw
Był dolewany wczoraj, wyświetlił się komunikat o niskim stanie, dolałam dzisiaj, po przejechaniu 15 minut znowu to samo, dodatkowo po zaparkowaniu zauważyłam, że silnik dziwnie skwierczy i lekko unosi się dym spod maski.
Do mechanika dopiero w poniedziałek, dzisiaj muszę jakoś dojechać do pracy i trochę się boję ( ͡° ʖ̯ ͡°)
bmw e60
#bmw

#csgo
Komentarz usunięty przez moderatora
Przecież naprawili je już lata temu
Czyżby? A jak trafiam w gościa w głowę z kałacha i nadal żyje to nadal uważasz, że to naprawili?. To daj mi dowód na to, że to naprawili.
Bo
Tak 3 dniowa zielonko, trafiłem w łeb, nawet sprawdzałem na replay'u.
Z dzbanami nie mam zamiaru dyskutować bo po co.
Co z tego, ze "naprawili" jak dalej są r-------e.
Source 2 nawet ten moba-szrot dota dostała.
Vacnet? XDDD Super dziala, regularnie z ciekawosci spisuje sobie url. charakterów, krorych spotykam i z 3/4 z nich dalej nie otrzymało blokady (mowie tu o obvious przypadkach).
Pomijajac fakt dawno zapowiadanych serwerow 124 tick
https://www.youtube.com/watch?v=u8R1gs3dygM
I po co Ci source 2? Jak to się przełoży na rozgrywkę? Oczekujesz więcej fps od nowszego silnika? xD Może mniej błędów? xDD
Świetny dowód anegdotyczny, pewnie masz kolegę który zauważył to samo? xD Nie da się zablokować wszystkich cheatów, vac net pomaga automatycznie wykryć graczy
To już bardziej zależy od społeczności, w każdej grze da się cheatować, wystarczy nowy skrypt który wcześniej nie został wykryty i żaden antycheat go nie wykryje. Nie wiem w jakie gry grasz, że nie spotykasz cheaterów ale
A to ze ludzie beda haxic ze wzgledu na to ze gra jest darmowa to jest
Komentarz usunięty przez autora