Wpis z mikrobloga

@zakazhandlu: Hahahahaha. Nie.
Boją się głupich, a ty jesteś wyjątkowo głupia, jeśli uważasz, że ktoś mając fajne nogi, kształtny tyłeczek i c---i pierwsza klasa, odstraszy faceta inteligencją. Przede wszystkim społeczeństwo w 90 procent składa się z ludzi co najwyżej przeciętnie inteligentnych i choćbyś czytała aż dwie książki na rok, statystycznie pozostaniesz z intelektem na poziomie zmywarki do naczyń.
Nawet jeśli facet boi się mądrej, inteligentnej, silnej psychicznie kobiety, to nic
  • Odpowiedz
@zakazhandlu XD ja jedyne czego się boję to tego, że się niczego nie boje, a Ty mnie z jakaś babą wyskakujesz ( ͡° ͜ʖ ͡°) nawet najsilniejsza baba na świecie nie pokona Pana Mariusza Pudziana. Ludzie też są samodzielni, co to za tekst, że samodzielne kobiety, z tego co wiem to tylko niepełnosprawnie potrafią być nie samodzielni no i dzieci. Wyzwaniem dla męskości to zdobycie everestu czy
  • Odpowiedz
  • 0
Mężczyźni boją się zdecydowanych, silnych, samodzielnych kobiet. związek z taką kobietą to wyzwanie dla ich męskości. #oswiadczenie #niebieskiepaski

@zakazhandlu To mit. To co odbieracie jako strach to zwyczaje wyj@banie. Wiele takich silnych kobiet jest męczących a faceci często zwyczajnie chcą mieć spokój. Ogolnikowo mówiąc.
  • Odpowiedz