Pytanie - mierze sobie codziennie temperature. Do tej pory tylko w ustach, ale cos mnie podkusilo, zeby sprobowac w odbycie. I wyglada to tak: - pomiar w ustach - 36,3 - pomiar w odbycie 37,2 - znowu pomiar w ustach - 36,3
Cale zycie mierzylem temperature w ustach, ktorym wskaznikiem mam sie kierowac, gdzie temperatura jest prawidlowa?
Nie brzmi to najlepiej. Ale zasadniczo różne miejsca pomiarów mają różne normy.
@Slucham_psa_jak_gra_: zgadza sie. 36.6 to tylko umowna temperatura do mierzenia w konkretnych miejscach ciala. Cialo przeciez nie ma 36.6, tylko chyba, z tego co pamietam, cos kolo 40.
Cialo przeciez nie ma 36.6, tylko chyba, z tego co pamietam, cos kolo 40.
Mógłbyś poprzeć te przemyślenia jakimś źródłem? Bo chyba coś jednak źle pamiętasz. Idąc tym tokiem myślenia 3,4 stopnia różnicy, dwa razy w życiu miałem pod pachą 41,5 czyli tak naprawdę 44,9 więc już powinienem nie żyć.
I wyglada to tak:
- pomiar w ustach - 36,3
- pomiar w odbycie 37,2
- znowu pomiar w ustach - 36,3
Cale zycie mierzylem temperature w ustach, ktorym wskaznikiem mam sie kierowac, gdzie temperatura jest prawidlowa?
Dzieki za info
#pytanie #choroba #medycyna #zdrowie
Nie brzmi to najlepiej.
Ale zasadniczo różne miejsca pomiarów mają różne normy.
@Wandsbeker: XDDDDDDDDDDDDD
@Slucham_psa_jak_gra_: zgadza sie. 36.6 to tylko umowna temperatura do mierzenia w konkretnych miejscach ciala. Cialo przeciez nie ma 36.6, tylko chyba, z tego co pamietam, cos kolo 40.
@Wandsbeker: Bas nie dość, że smakowałeś swoją spermę, to do tego lubisz z dupy do buzi. xD #bas91content
Komentarz usunięty przez autora
Mógłbyś poprzeć te przemyślenia jakimś źródłem? Bo chyba coś jednak źle pamiętasz. Idąc tym tokiem myślenia 3,4 stopnia różnicy, dwa razy w życiu miałem pod pachą 41,5 czyli tak naprawdę 44,9 więc już powinienem nie żyć.