Wpis z mikrobloga

Pokażcie mi prosze jak Waszym zdaniem wyglądają najładniejsze paznokcie u kobiet
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Hiczkax: Odnoszę wrażenie że paznokcie dłuższe niż palce np. takie jak wstawił @lerlaone: są mało praktyczne, mogą przeszkadzać w niektórych czynnościach i są bardziej narażone na ulamanie.

Dlatego zawsze uważałem za ładniejsze paznokcie takie jak wstawił @konradzicho: (może odrobinę dłuższe) ponieważ uważam, że jak coś nie jest praktyczne to przestaje być ładne.

Kolorystyka stonowana, jednolity kolor na wszystkich, ewentualnie jakieś delikatne wzory ale nie rzucające się
  • Odpowiedz
@Hiczkax: wiadomo, że długie i pomalowane, najlepiej migdałki. Na wykopie nie pytaj o takie rzeczy, bo to jak pytać niewidomego o kolor sukienki XD
  • Odpowiedz
@Hiczkax: zależy do czego i mówię to jako niebieski. Musi być pod kolor reszty stroju. I jako niebieski dodam też, że w sumie to mi to lotto jak tylko są zadbane i niedługie.

Ale jak są wzorki, brokaty czy jakieś pieprzone postacie z disneya to się czuję jakby miał prokurator zaraz wpaść więc absolutnie nie ;)
  • Odpowiedz