Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@tomwolf: Ja poznałem Hellraisera (i Ozzy'ego) podczas grania w GTA San Andreas, była to jedna z moich pierwszych ulubionych metalowych piosenek.

Ale i tak nic nie przebije Unsung od Helmet - to dzięki niej zapałałem miłością do metalu () Może kiedyś przyjdzie czas, gdy ocenimy Meantime od nich?
  • Odpowiedz
@tomwolf: jeej nie słuchałem tego chyba z 10 lat. Z płyt Ozzy'ego bardziej lubię No Rest For The Wicked ale ta też jest bardzo fajna i przebojowa. Zakk dał świeży powiew Ozzy'emu ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Astroc: właśnie ten wczesny Zakk to jest to czego brakuje Zakkowi i BLS dziś, takiej lekkości grania. Bardzo go lubię i szanuję, ale te jego wieczne masturbacje na gitarze i koncertowe sola po 15 min są nieznośne
  • Odpowiedz
@bdag476: oj tam, kto ma znać ten zna ;) widziałeś na żywo? Ja byłem na kocnercie w Krakowie, ponad 2h Page nadupcał z kumplami, cała Betty plus hity z innych płyty. Było bosko :D
  • Odpowiedz
@Przemek12309: w ogóle mam anegdotę: moja żona pracowała w ośrodku Battersea, to takie schronisko dla psów i kotów, w którym przygotowuje się zwierzęta do dalszej adopcji (tresura, zwalczanie lęków, takie tam), no i kiedyś dostaję od niej smsa, że gadała z Ozzym, a ja, że jak to, że zadzownił czy coś? Okazało się, że przyjechał z Sharon do ośrodka i moja żona ich "obsługiwała" xDD w ogóle w tym ośrodku
  • Odpowiedz