Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@neib1: nope, sam wychowuje córkę, a ona ma szkole więc nigdzie się nie ruszę do świąt ;) A branża taka że w lato mogę zapomnieć o urlopie ;)
  • Odpowiedz
@Pitaq: po prawdzie to często też tak mam. najlepiej na urlopie to widzę. kiedyś musiałem wykorzystać zaległy i trochę się kisiłem w domu i myślałem, że mnie krew zaleje. kiedyś panicznie bałem się bezrobocia, bo święcie wierzę, że bym ochujał jakbym nie miał zajęcia. teraz o tym za bardzo nie myślę, bo jako już over 30 chłop w specyficznej branży, gdzie ciągle jest ssanie mam na to małe szanse
  • Odpowiedz
@neib1: Pracuję teraz przy samochodach sprowadzanych z EU i czasami też przy tirach, we wtorek wyszło tak że trzeba było pakować manaty i jechać pod Bratysławę żeby poduszkę wymienić przy tirze, powrót o 2 jakoś w nocy i w srodę do roboty na 11 miałem, w czwartek wypadło wolne za tą długą dniówkę to myślałem że mnie jasny c--j trafi
xD
  • Odpowiedz
@neib1: Nie, doprowadzam je do takiego stanu jakiego klient kupi ( ͡° ͜ʖ ͡°) sprzedaję nie bite od niemca z magicznymi przebiegami xD
  • Odpowiedz