Wpis z mikrobloga

@Bartekbx10: nie bierz bfv. Moze z aktualizacjami wyjda na prostą ale teraz co sie wyprawia z ta grs i ile ona kosztuje to jakaś porażka przysiegam Ci, ze za 2tyg zaplacisz polowe ceny dzisiejszych sklepow a rdr bedzie sie trzymać, takie moje zdanie, to szok ze wydali gierke tak niestabilna..
Bf1 wyjasnia i miazdzy bfv, ale bfv będzie dobre tylko z czasem cos czuje jakąś aktualizacje na swieta i bedzie lepiej ale no moi znajomi, ja tez mialem przyjemność odpalac, lipa. Chwila zabawy ale ogolnie jeszcze lipa. Coda nie lubię juz, skończyłem na mw2 ktore było moja najlepsza wersja :p zrobisz co chcesz ale na pewno w bfv nie pograsz tak przyjemnie jak w bf1, nie wiem nie czytalem opini w necie
Tez chciałem kulić bfv dopóki nie pograłem dzisiaj w Bf1. Kompletnie mi przeszło . Grałem w bfv w Ea pass triall i w mojej ocenie ta gra nie jest ukończona i trochę jednak jej do tego stanu brakuje
Mało map, strasznie długi czas oczekiwania na mecz, zepsuty system dwójnogów dla broni supporta. Nie które mapy w trybie podboju są tragiczne jak hamada czy lotnisko....
Poczekam aż spadnie cena i naprawią problemy. Poczekam tez na deklaracje co do dalszego contentu