Aktywne Wpisy
SaintWykopek +605
Kto miał taką latarkę plusuje
jmuhha +4
Nigdy nie wybacze sobie, że zamiast na programistke która nie musi wstawać i pracuje z home office poszłam na lekarke, która musi jeździć do szpitala i zarabia 1/3 tego co programistka (╯°□°)╯︵ ┻━┻
#programistka15k #programista15k
#programistka15k #programista15k
#tinder kiedy jeszcze miałam tam konto
Wygladalo to tak:najpierw wstepna selekcja po fotkach. Kto odpadał zapytacie. Pewnie same chady zostawały. Otóż nic bardziej mylnego. Odpadali zatem: Panowie w ortalionie, karki z fotkami z silowni (niezaleznie od bycia albo nie bycia chadem) ludzie starsi o wiecej niz 6 lat albo mlodsi o wiecej niz 5 ludzie łysy. Kolesie obok zdjecia fur statków czy innych drogich automobili z fotkami typu "udaje że mój". Ludzie w kiblu lub łazience, w ciemnych okularach ala cwaniak , ludzie generalnie pozujący na cwaniaka z fotkami gołej klaty z wakacji ,ludzie z fotkami lezac na łóżku. Ludzie z eksponowanymi golymi klatami. I ludzie nie dbający o podstawową higiene. Moze kryteria wydają sie błache ale tak odpadalo ok 65 proc panów. Następnie przyszedł czas na sprawdzanie czy mam jakies wspolne zainteresowania. Z miejsca skreślałam tez panów z zainteresowaniami typu: armani legia puma adidas dobra zabawa piwo wyborowa sex przyjemnosc i inne sugerujące wieksze lub mniejsze upośledzenie czy nastawienie tylko na przygodny sex słowa. Szukalam raczej ksiązek, wspólnych gier komputerów technologii, programowania biologii zwierzat gry o tron itp. Generalnie czegos ciekawego gdzie nawet zbieranie kapsli mogło się wyróżnić Jednoczesnie czytalam tez opis trzymając sie tego aby byl ciekawy ladnie napisany i niezbyt nahalny.I tak z ok 100 osób potrafiło zostać 7 mimo ze jesli chodzi o wyglad to wymagan specjalnych nie mialam ot normalny facet. Nie pisałam też do facetów 10 na 10 bo sama sie taka nie czuje. Tak wiec po tym wszystkim przychodził dopiero czas na ocene ktory z gosci gdzie zainteresowania byly zbliżone podobał mi sie bardziej. Mam nadzieje ze udalo mi sie choc po czesci przyblizyc wam jak moze to wygladac i czego unikać.( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak widzę zdjęcia z alko w krzakach, zdjecie w bieliźnie, zdjęcia samej twarzy, filtry czy zdjęcia w toalecie od lustra to automatycznie odpada 60%
Potem #!$%@? opisy oraz ich brak dyskwalifikujo. Można powiedzieć, że zostaje 10% . Późnej ortografia w rozmowie, zainteresowanie itd...
Karynki też lecą w lewo
od tego są ustawienia, po co sobie utrudniasz życie?
ehhh (╯︵╰,)
U różowych takie forki praktycznie nie występują
@Snap-Dragon: Ja jeśli chodzi o wygląd, to zwracam uwagę głównie na sylwetkę. Pozostałe preferencje mają mniejsze znaczenie, bo nie wykluczam z ich powodu kogokolwiek. Dalej w grę wchodzi charakter, ale ten objawia się dopiero w rozmowie i spotkaniach (za opis odrzuciłbym tylko w skrajnych przypadkach). Przeważnie tu (przy charakterze) robiłbym największy odsiew (bo z wyglądu raczej większość pań mi się podoba), gdyby
No chyba, że taki obraz społeczeństwa, a moje standardy, do których się przyzwyczaiłem, to swoiste Spitzenklasse i człowiek za mało się docenia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A tak na marginesie, to nasze gołe klaty są odpowiednikiem waszych dekoltów, zdjęć w strojach kąpielowych, czy innych pokazujących więcej ciała. Ja z tego powodu nie dyskwalifikuję, ale tu akurat rozumiem różnice w postrzeganiu tego aspektu (przez co sam takowych fot nie daję).