Aktywne Wpisy
kamsher +28
Skala przegrywu. Jeśli dany opis dotyczy was dajecie sobie jeden punkt. Napiszcie podsumowanie w komentarzu.
1.Wzrost poniżej 180cm
2.Nigdy się nie całowałes
3. Nigdy nie uprawiałeś seksu za darmo
4. Nie masz jakiejś kończyny
5. Masz trądzik
6. Nie masz znajomych
7. Masz hiv
8. Masz cukrzyce
9. Nigdy nie byłeś za granicą
10. Jąkasz się
11. Gnębiono/ jesteś gnębiony w szkole
12. Spotkał się mobbing w pracy
13. Masz podwójny podbródek
1.Wzrost poniżej 180cm
2.Nigdy się nie całowałes
3. Nigdy nie uprawiałeś seksu za darmo
4. Nie masz jakiejś kończyny
5. Masz trądzik
6. Nie masz znajomych
7. Masz hiv
8. Masz cukrzyce
9. Nigdy nie byłeś za granicą
10. Jąkasz się
11. Gnębiono/ jesteś gnębiony w szkole
12. Spotkał się mobbing w pracy
13. Masz podwójny podbródek
Hopsa +7
Czym mogę pozytywnie zaskoczyć chłopaka z którym się od jakiegoś czasu spotykam?
Jakie cechy powinna mieć w dzisiejszych czasach dziewczyna z którą chce się być?
Staram się wymyślać jakieś fajne plany nawet na luźne randki, seks też staram się żeby był fajny i nie robię tego na siłę, próbuje jakoś pokazywać się za każdym razem w różnych innych stylówkach fajnych i ogólnie staram się pokazywać swoje zaangażowanie w relacje.
Nie pisze z
Jakie cechy powinna mieć w dzisiejszych czasach dziewczyna z którą chce się być?
Staram się wymyślać jakieś fajne plany nawet na luźne randki, seks też staram się żeby był fajny i nie robię tego na siłę, próbuje jakoś pokazywać się za każdym razem w różnych innych stylówkach fajnych i ogólnie staram się pokazywać swoje zaangażowanie w relacje.
Nie pisze z
#tinder kiedy jeszcze miałam tam konto
Wygladalo to tak:najpierw wstepna selekcja po fotkach. Kto odpadał zapytacie. Pewnie same chady zostawały. Otóż nic bardziej mylnego. Odpadali zatem: Panowie w ortalionie, karki z fotkami z silowni (niezaleznie od bycia albo nie bycia chadem) ludzie starsi o wiecej niz 6 lat albo mlodsi o wiecej niz 5 ludzie łysy. Kolesie obok zdjecia fur statków czy innych drogich automobili z fotkami typu "udaje że mój". Ludzie w kiblu lub łazience, w ciemnych okularach ala cwaniak , ludzie generalnie pozujący na cwaniaka z fotkami gołej klaty z wakacji ,ludzie z fotkami lezac na łóżku. Ludzie z eksponowanymi golymi klatami. I ludzie nie dbający o podstawową higiene. Moze kryteria wydają sie błache ale tak odpadalo ok 65 proc panów. Następnie przyszedł czas na sprawdzanie czy mam jakies wspolne zainteresowania. Z miejsca skreślałam tez panów z zainteresowaniami typu: armani legia puma adidas dobra zabawa piwo wyborowa sex przyjemnosc i inne sugerujące wieksze lub mniejsze upośledzenie czy nastawienie tylko na przygodny sex słowa. Szukalam raczej ksiązek, wspólnych gier komputerów technologii, programowania biologii zwierzat gry o tron itp. Generalnie czegos ciekawego gdzie nawet zbieranie kapsli mogło się wyróżnić Jednoczesnie czytalam tez opis trzymając sie tego aby byl ciekawy ladnie napisany i niezbyt nahalny.I tak z ok 100 osób potrafiło zostać 7 mimo ze jesli chodzi o wyglad to wymagan specjalnych nie mialam ot normalny facet. Nie pisałam też do facetów 10 na 10 bo sama sie taka nie czuje. Tak wiec po tym wszystkim przychodził dopiero czas na ocene ktory z gosci gdzie zainteresowania byly zbliżone podobał mi sie bardziej. Mam nadzieje ze udalo mi sie choc po czesci przyblizyc wam jak moze to wygladac i czego unikać.( ͡° ͜ʖ ͡°)
@wojna: zabawne, że tak najczęściej piszą ludzie, którzy nie wiedzą do czego służy Tinder xD