Aktywne Wpisy
Atreyu +154
Kupiłem sobie air frajera
Jezu ale to jest fajne xD
Ludzie biorą jakieś kredyty na termomixy smrixy, albo kupują piekarniki w cenie pełnoletniego opla, a ja sobie robię zapiekanki w air fryerze siajomi za 200 zyla jak król.
Robiłem jeszcze kurczaki, wychodzą mega fajne. Pieczone ziemniaki jak z ogniska, robiłem frytki bez oleju i podgrzewałem pizzę bez odpalania ogromnego prądożernego piekarnika w zabudowie. Jedyna wada że trochę mały, następny kupie jakiś wielki
Jezu ale to jest fajne xD
Ludzie biorą jakieś kredyty na termomixy smrixy, albo kupują piekarniki w cenie pełnoletniego opla, a ja sobie robię zapiekanki w air fryerze siajomi za 200 zyla jak król.
Robiłem jeszcze kurczaki, wychodzą mega fajne. Pieczone ziemniaki jak z ogniska, robiłem frytki bez oleju i podgrzewałem pizzę bez odpalania ogromnego prądożernego piekarnika w zabudowie. Jedyna wada że trochę mały, następny kupie jakiś wielki
kyIiejenner +63
czy z takimi brwiami i ustami mam szanse na p0laka zakolaka po 30?
#przegryw #truestory #wygryw
@michaloz: Nie, mieszkam w mieście i wieś z bliska widzę 2razy w ciągu roku.
Komentarz usunięty przez autora
@fesaczi: Obecnie 175/~79, wtedy było pewnie ~170/~70, nie spisywałem.
Powiem Ci jak to wygląda jeśli chodzi o sporty sylwetkowe - genetyka tutaj jest bardzo znacząca akurat, ale mieć gen nie oznacza tego, że mając 15 lat miałeś six pak czy w miarę szerokie ramiona w porównaniu do rówieśników. Genetyka w sportach sylwetkowych to to, kiedy już jesteś zbudowany po jakimś dłuższym czasie treningow i uwaga, nadal robisz