Wpis z mikrobloga

Siema mirki,
poradźcie coś. Handlowałem #bitcoin na giełdzie Incorex, nie pytajcie po co na tym gównie siedzę, mam swoje powody. Ojabeli mnie właśnie na 0.5BTC i przenieśli mi środki z mojego konta.
Czy jestem w dupie czy jednak mogę coś zrobić przez to, że Estonia jest w UE? Cokolwiek?

In monday our finance department will return your balance at the deposit moment, because it was a mistake in BCH order.

It wasnt good trading and we see 0.55 BTC disbalance - you can check it.

As we know from your previous emails - you have all records about your BTC and BCH balances.

We found it after your ticket about wrong orders closing.

Thank you for your help

#prawo
  • 4
Czy jestem w dupie czy jednak mogę coś zrobić przez to, że Estonia jest w UE? Cokolwiek?

@tmk_w: Możesz iść do sądu ... i skarżyć się że akceptoweś regulamin który w większości giełd wyklucza ich odpowiedzialność za depozyty. Rynek bez regulacji tak działa. Nawet nie wiesz ile ludzi czeka z wypłaty bittrex czy polo na ogromne kwoty od długiego czasu. Nawet tam też nie wszystkie idą prawidłowo. Niestety w tym przypadku
@tmk_w: angielski w ich odpowiedzi b niepoprawny.no ale to ruskie czelawieki to ok.kazda gielda i kazda krypto w Estoni jest powiazana z rosyjska mafia.ciesz sie ze straciles tylko 0.5 BC.