Aktywne Wpisy
capol2 +888
Typek z kanału "Sprawdzam jak" wyjaśniony przez widza za wrzucanie klik-bajtowych miniaturek na swoim live prezentujących zalane miasto
(foto w komentarzu)
#powodz #sprawdzamjak #wroclaw
(foto w komentarzu)
#powodz #sprawdzamjak #wroclaw
Janusz_Rekina +187
Chciałem poszukać co niemcy piszą o powodzi. Nie spodziewałem się że znajdę takie złoto. W komentarzach walka smutnoniemców z fajnoniemcami. Kłócą się bo w artykule użyto polskiej nazwy #wroclaw XDD
https://www.zeit.de/gesellschaft/zeitgeschehen/2024-09/hochwasserlage-zusammenfassung-sachsen-polen-slowakei-oesterreich
#powodz #niemcy
https://www.zeit.de/gesellschaft/zeitgeschehen/2024-09/hochwasserlage-zusammenfassung-sachsen-polen-slowakei-oesterreich
#powodz #niemcy
sporo z Was pewnie nie słyszało nigdy o IOST, ale projekt jest już obecnie na 69 miejscu na CoinMarketCap. Otóż tak się składa, że zostałem dosłownie kilka dni temu szefem nowo otwartego biura na Europę [Zakładka team na stronie]. Gdybyście mieli jakiekolwiek pytania to piszcie śmiało, chętnie odpowiem;)
IOST to platforma blockchain, pozwalająca na tworzenie dApps w jej środowisku. Charakteryzujemy się bardzo wysokim TPS (7000-8000 transakcji na sekundę), konsensusem Proof-of-Believability (ulepszonym PoS, zwalczającym problem plutokracji) oraz zaimplementowanym Shardingiem, pozwalającym liniowo skalować środowisko wraz z każdym kolejnym użytkownikiem. IOST ma 6 biur na świecie – po jednym w Pekinie, Singapurze, Seulu, Tokio, San Francisco i najnowsze w Berlinie. Posiadamy również $40m finansowania od m.in. Sequoia Capital i Huobi. Równolegle pracujemy wraz z naszym akcelerator/inkubator o nazwie BlueHill ($50m AUM), którego celem jest rozwijanie dApps w oparciu o środowisko IOST. Co więcej, w pierwszym kwartale 2019 wypuszczać będziemy nasz MainNet.
- Podrzucam link to niedawno opublikowanego wywiadu ze mną, gdzie dowiecie się sporo nt. samej technologii
- Jak i oficjalnego ogłoszenia
- Oraz link do tematu na forum.bitcoin.pl
#kryptowaluty #iost #bitcoin
@lubie_jesc Dzieki, fajna nazwa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@lubie_jesc: POWAŻNIE? Ile dokładnie?