Wpis z mikrobloga

• 0
#fut #fifa19 #fifa Chłopki na poważnie bez przechwałek . Czy ktoś w ogóle trafił kiedykolwiek powyżej 85 ?Bo ja nigdy. Wylosowalem kilka Totw około 3,k---a żadna nie wyższa od 84 , najwyższą ever to Adebayora z c-------i . P-------------m w te 3 dni około 6000 fifa pointsow i Guardado się trafił . Nie wspominając o tym że przed chwilą zrobiłem wyzwanie budowania składu z gwarantowana wymianą na TOTW skład za 80k wymieniłem na k---a typa co miał 76 xD
  • 43
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 0
@quercy Jaki masz procent na 85+ ? Ja na standardowych paczkach mam w kole 3% wczoraj na promocji były że na 85+ było 5% .ale paczka za 50k
  • Odpowiedz
@seanch: w sumie głównie tacy ( ͡° ʖ̯ ͡°) zrobiłem wczoraj 10 wymian i jedyne wartościowe co wpadło to właśnie sanchez i fernandinho a z paczki z ifem wpadł collins i runsak
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Morsol Na 5 znajomych co gramy regularnie , losujemy setki paczek , jeden z-----l totsa Aguero w fifa17 ma status legendy , gdyby nie on to bym w ogóle nie wierzył że da się cokolwiek wyciągnąć
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@quercy Ponoć . Teraz kosztuje 35k , za kase kupiłem 3 ,plecy takie że z 12000 wyciągam 20k . Za pointsy kupiłem ze 5 dużych i tych po 350 to będzie około powiedzmy 20 . Guardado się objawił max
  • Odpowiedz