Aktywne Wpisy
BozenaMal +286
Developer powiedział że będzie mieszkanie z ogródkiem to będzie mieszkanie z ogródkiem. Jakieś pomysły jak zagospodarować to miejsce? XD
#heheszki #humorobrazkowy #nieruchomosci
#heheszki #humorobrazkowy #nieruchomosci
gymw8nhnzd +28
Ożeniłem się z rozsądku bo była całkiem normalna na tle poprzednich nastu bab z którymi się spotykałem, nie było w tym uczucia (zresztą z żadną nie miałem). Zbliżał się już czas na wybór między dzieckiem z normalną baba albo szukaniem w nieskończoność tego czegoś i później bycie starcem wychowującym dziecko.
Dziecko ma już kilka lat, zaczyna powoli być rozumne, a w nowym biurze poznałem w końcu chyba tą jedyną. Jest młodsza o
Dziecko ma już kilka lat, zaczyna powoli być rozumne, a w nowym biurze poznałem w końcu chyba tą jedyną. Jest młodsza o
w maju mozecie go smialo p----------c, bo za caly rok jak bedzie musial liniowo 19%dac swoich donejtow to gwarantuje ze tam c---a zostanie mu i nie zaplaci XD pewnie troche kosztow pogenerowal zakupami kompa itd, ale dalej on nie da rady oplacic na koniec roku calosci XD
#danielmagical #patostreamy
Już odpowiadam. Daniel wybał taką formę opodatkowania i spółka może rozliczyć się na koniec roku z fiskusem, a następnie wytransferować zysk do Daniela na prywatne konto. Prawdopodobnie Daniel i tak korzysta z pieniędzy spółki już teraz niekoniecznie na cele związane z dzialalnością.
Co do podatku, ja wątpi by gruby który nie płaci za prąd czy neta, opłacił podatek dochodowy, tym bardziej że wie
wiec jezeli gruby mial taka mozliwosc, a mial na 100% to skorzystal XD hajsu w tym roku r------l troche na pewno. co do kosztow to gwarantuje ze w 2018 ksiegowi juz raczej tak nei ksieguja,zbyt duze kontrole i widocznosc rachunkow firmowych, koszta dalej sie robi ale raczej mocno sprawdza, wiec
Komentarz usunięty przez autora
Nic by nie wykorzystał bo korzystając z księgowej (a to raczej pewne ) księgowa mu odprowadza podatek miesięcznie.
Czego księgowi nie księgują? Jak masz firmę spawalniczą to nie księgują weekendu w Arłamowie, ale jak żyjesz z picia i w----------a na wizji to są jak najbardziej koszty uzyskania przychodu a nie reprezentacyjne.
#fachowcyzwykoppl
Może opłacać, ale księgowa musi mieć zgodę własciciela spółki. A gwarantuje Ci, że Daniel wiedząc o możliwości przeciągania podatku i opłacenia go po zakończonym roku, to z tej formy skorzystał. Koleś zwleka ze wszystkim w całym swoim życiu, prawem jazdy, kupnem roweru, placeniem za prad itd.
Niewiele wiesz o tej księgowości po 4 latach, podatki trzeba płacić na JDG co miesiąc lub maks co trzy, nie wiesz czy jest na karcie czy na liniowym, właściwie nic nie wiesz :)
Ty mi gwarantujesz, ale prawdy nie znamy. Moim zdaniem odkłada hajs i to grubo. Utrzymanie tej meliny nic prawie nie kosztuje
Matołek to może być twój stary, brat albo chłopak więc trzymaj plebsie poziom.
Na razie wypisałeś jakieś g---o, nie wiedząc jak jest u niego naprawdę i jeszcze się do mnie prujesz? Jak
Napisałem Ci jak wygląda spółka zoo w pierwszym roku działalności - Daniel rozliczy podatek na koniec roku.A nie ma hajsu. Mówi o kredycie. Ktorego nei otrzyma. Piszę na podstawie faktów - słów Daniela, polskiego prawa.
Po co chcesz do mnie przyjeżdżać, używam takiej formy komunikacji, nie musimy też rozmawiać na priv. Post jest ogólny. Nie musisz mnie wyzywać