Aktywne Wpisy
alkoJezus +465
saakaszi +1649
JA PxxxxxxE, CZY WY TO WIDZICIE!
Ponad 576 mln zł agencja decyduje się przeznaczyć na zakup agregatów prądotwórczych. Na ich dostawcę, bez żadnego postępowania przetargowego, wybiera świeżo powstałą komandytowo-akcyjną spółkę Seltet z Warszawy, firmę bez doświadczenia w obrocie tego typu sprzętem.
Dostarczaniem agregatów prądotwórczych dla walczącej z Rosją Ukrainy RARS chwaliła się na swojej stronie internetowejRządowa Agencja Rezerw Strategicznych
Założycielem i komplementariuszem Seltet jest Paweł Szopa. Wspólniczką jego matka Wiesława, na którą
#intercity #pkp #kolej #zalesie
Komentarz usunięty przez moderatora
Również mam dość gówniarzerii, która nic sobie nie zdaje z przestrzeni i przedmiotów oddanych do użytku publicznego. Na przykład z dzisiejszego dnia, spotkałem bandę bananów, która #!$%@?ła w mcdonaldzie to zwróciłem
Chciałbym żeby komunikacja miejska wyglądała u nas jak w Japonii czy Chinach ale z takimi patusami to się nie da ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Zawsze ktoś drze mordę, smrodzi, śmieci albo #!$%@? harce jak małpa
@nomad609: OHUI
@krcc1991: bezstresowo wychowani
@krcc1991: bo to tego trzeba odrobiny inteligencji
@nomad609: po co jeździsz transportem publicznym
@taktylko: taki już ze mnie przegryw ¯\_(ツ)_/¯
przybliżę ci tę sytuację na spokojnie: muzyki słuchali na słuchawkach, ale tak głośno, że było słychać; jedzenie nie jest zakazane, tak jak okazywanie sobie uczucia; dziewczyna nie miała swoich butów bezpośrednio na siedzeniach, więc zarzucić jej niszczenia mienia też nie można; to po prostu kwestia dobrego wychowania, więc wątpię żeby konduktor
Komentarz usunięty przez moderatora