Aktywne Wpisy
Bumelante +258
Nazywanie ludzi świętujących 11 listopada narodowcami to jest taka #!$%@? z logiki że mnie skręca za każdym razem.
Idąc tym tropem świętujących 1 mają powinno się nazywać komunistami.
#marszniepodleglosci
Idąc tym tropem świętujących 1 mają powinno się nazywać komunistami.
#marszniepodleglosci
deziom +325
Przecież na tym marszu jest jeszcze gorzej niż myślałem, odpaliłem 2 losowe na twitchu i w ciągu 15 minut widziałem:
- steżenie sebixów na m^2 największe jakie widziałem w życiu
- #!$%@? typów z browarkami
- typów szczających przy chodniku
- hasła typu #!$%@?ć tvn, nie dla UE, polska narodowa reeee, UPAINA i ukraińce złe, UDERZ UDERZ W LIBERALIZM XDD, aeaeaee #!$%@?ć #!$%@? eaeaeaea
- jakiś #!$%@? pajac zwyzywał chłopaka na streamie,
- steżenie sebixów na m^2 największe jakie widziałem w życiu
- #!$%@? typów z browarkami
- typów szczających przy chodniku
- hasła typu #!$%@?ć tvn, nie dla UE, polska narodowa reeee, UPAINA i ukraińce złe, UDERZ UDERZ W LIBERALIZM XDD, aeaeaee #!$%@?ć #!$%@? eaeaeaea
- jakiś #!$%@? pajac zwyzywał chłopaka na streamie,
Coś poklikałem w sklepie i teraz co? Wszystko czarne... (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Mało tego? Wszystkie ceny (dosłownie wszystkie) w naszym sklepie meskie-spodnie.pl spadły o równe -50%
Napisałem już do naszego informatyka, a ten że jest na zakupach na #blackfriday i naprawi to dopiero wieczorem. (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Nie pozostaje nic innego jak zaprosić Was wszystkich na zakupy #cebuladeals skoro już te ceny tak pospadały. ( ͡€ ͜ʖ ͡€)
Za to że przyjęliście nas tak ciepło, swoją premię przeznaczyłem na małe prezenty dla Was. Wszyscy którzy złożą zamówienie ze słowem "WYKOP" w komentarzu przy zamówieniu, biorą udział w dwóch losowaniach zestawów gadżetów. Zostawcie tylko jakiś ślad po sobie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niebawem kolejne #rozdajo z prezentami dla Was.
@Meskie-SpodniePL: Ale prędzej w poniedziałek #pdk
No no, przyznam, że taki #blackfriday to ja rozumiem!
@Meskie-SpodniePL: I co, kupię i nie wyślecie jak media markt? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Najwyżej dołożę ze swoich i w tym miesiącu dostanę wypłatę -50zł.
Na -chleb i -masło ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Szkoda, że fajne fasony mają już tylko rozmiary dla grubasów, a nie dla takiego chudego pokurcza jak ja :(
Tam przez wpadkę z cenami na stronie - też obowiązuje rabat -50% na wszystko.
Można przymierzyć, pooglądać i wyjść w całkiem nowych spodniach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
PS: Każdego kto powie że przyszedł z wykopu, wpisujemy na listę do losowania zestawów gadżetówych :)
W życiu nie miałem takiej drogiej koszuli, zawsze mi było szkoda kasy. Może teraz się przekonam :)