Wpis z mikrobloga

@koearn_wannabe: Według mnie trzeba naprawdę dużo wprawy i doświadczenia w degustowaniu, by móc wyczuwać aromaty w wódce, które są bardzo subtelne. Dla przykładu ocena fachowca dla Lubuski Vodka.

wprowadzona w 2014 roku wysokiej klasy wódka zbożowa, o przyjemnym, wyraźnym aromacie zboża, wyczuwalna przypieczona skórka chleba i słodycz wanilii. W ustach zdominowana przez smak prażonych ziaren i ogniska. Bardzo harmonijna, w ustach pozostaje smak kwasu chlebowego i ślad zielonej papryki. Produkowana ze
  • Odpowiedz
@janekos: ale ja mowie dokladnie o takim piciu wlasnie, kumpel jest taki ze zawsze musi pochwalic sie swoim gustem i wyszukaniem, mimo tego ze wodke pil piec razy w zyciu i irytuje mnie delikatnie jego podejscie, to az mnie zaciekawila sprawa. ja wodke pije rownie okazjonalnie, jednak zaczalem delikatnie wczesniej, czyli wiecej jej wypilem, ale nie mam tak ze jakakolwiek mi nie pasowala i fuj itp. wodka jak wodka. dziekuje chlopcy
  • Odpowiedz