Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 10
@komar251: Słucham? Zdjęcie wygląda jak gówno i to fakt. Zero szczegółów. Jak tak ma to Pro wyglądać to ja dziękuję bardzo. Do muzeum czy galerii się przejdę i pooglądam obrazy. Takie aparaty powinny być utylizowane.
Xperia XZ Premium robi lepsze zdjęcia bo widzę po swoich a robiłem fotkę z ciemnego samochodu bez dostępu do światła jak Ty.
  • Odpowiedz
@ThreeDog też mam xz premium i potwierdzam, że zdjęcia zajebiste wychodzą.
A tak w ogóle, jak u Ciebie z głośnikiem? U mnie coś strasznie cicho muzyka grs, porównując z ip8+ różowej to bieda, nie wiem czy mi głośnik pada czy to już wina telefonu. Mam go prawie półtora roku i nie pamiętam jak na początku smigał :/
  • Odpowiedz
@Aromatyczny_weglowodor: Przecież taki s9 (przywołuje, bo ma taki obiektyw) robi znacznie lepsze zdjęcia niż niedawne proste aparaty niezależne, w których jednak regulację przesłony były standardem. Po wtóre, przysłona ma więcej funkcji I odgrywa większą rolę, niż ci się wydaje. Sposobów wykorzystania przesłony jest po prostu mnóstwo. Przykład: w scenach wymagających długiego naświetlania - wówczas dzięki przyslonie można regulować prawidłowy czas naświetlania nie dotykając czułości. Jeśli światła jest sporo, właśnie zamyka
  • Odpowiedz