Aktywne Wpisy
Iudex +740
I'm out. Wrzuciłem wczoraj zdjęcie pięknej kamienicy we #wroclaw, której mur pobazgrano sprayem i post został skasowany przez moderację. Mam wrażenie, że ktoś tu nawet nie rozumie własnego regulaminu. Napisałem co sądzę o takich ludziach, a post poleciał ponieważ zdaniem moderacji jest to "atak personalny".
Po mojemu atak personalny dotyczy KONKRETNEJ osoby. Jeśli moderator wie jaka osoba odpowiada za ten napis na murze, to chętnie się dowiem. A jeśli
Po mojemu atak personalny dotyczy KONKRETNEJ osoby. Jeśli moderator wie jaka osoba odpowiada za ten napis na murze, to chętnie się dowiem. A jeśli
maxciekpl +1227
W tym znalezisku -->> https://www.wykop.pl/link/4656989/arabia-saudyjska-torturuje-kobiety-wiezione-za-walke-o-prawa-kobiet/ prawaki przechodzą samych siebie pod względem ignorancji, hipokryzji i k-------a logiki.
Przypomnijmy - znalezisko mówi o torturach na feministkach, które walczyły w Arabii Saudyjskiej o prawa kobiet. A prawaki są oburzone tym, że feministki nic nie robią, chociaż w więzieniu znajdują się feministki, które coś robią. Wykopfejs.jpg jak takie coś czytam.
Oczywiście gdy dojdzie do sytuacji gdzie Arabia Saudyjska będzie torturować nie feministki, a już chrześcijan, to pewnie też będzie to wina lewactwa. A może warto byłoby wtedy zapytać naszych kochanych katolików:
- kiedy zostanie ogłoszona pierwsza krucjata...?
#neuropa #bekazprawakow
@arcypatelniagrozy: z przyjemnością, brzmi to jak komplement najwyższej wagi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
dopiero napisałeś
czyli to z tego że według własnych słów powinieneś je wspierać a nie mieć z nich bekę.
@To_ja_moze_pozamiatam: op wrzucił artykuły opisujący takie protesty na zachodzie.
@waro Ale ja teraz i ludzie komentujący znalezisko o których piszesz mówimy o feministkach w krajach zachodnich. Z tamtymi ja się jak najbardziej zgadzam. Pretensje mam do "naszych " które idee feminizmu zamieniły na mierzenie jak ludzie bardzo rozchylają kolana gdy siedzą...
Protestów przeciwko traktowaniu traktowaniu kobiet w krajach islamskich było od groma, jeśli tego się domagasz.
Super że znalazłeś obrazek i pojedynczy przypadek. Dobrze że był taki protest. Szkoda, że to wyjątek a nie główny cel OGÓŁU całego ruchu.
@To_ja_moze_pozamiatam: Że co? Głównym celem polskich czy angielskich feministek mają być prawa kobiet w Arabii Saudyjskiej? Niby z jakiej paki?
- polscy lekarze będą domagali się podwyżek dla lekarzy w Polsce, a nie w Jemenie
- polscy geje będą domagali się związków partnerskich w Polsce, a nie w Egipcie
- polscy miłośnicy marihuany będą domagali się legalizacji trawki w Polsce, a nie w Chinach
I nie ma tu nic
Wszyscy oni są na początku swojej walki.
Feministki na zachodzie osiągnęły swoje cele i zajmują się pierdołami! Zamiast walczyć o te same cele w innych krajach. Problem polega na tym, że taka jest kultura tamtych krajów i taka walka jest bardzo trudna oraz wymaga przyznania że taka kultura ssie. A to się gryzie z lewicowym podejściem. Porównujesz palenie trawki do przymusowych obrzezań kobiet i kamieniowania
To niewierzacy nie moga być tymi Waszymi "prawakami", moga być tylko "lewakami"?