Aktywne Wpisy
belv +97
Ma ktoś podobnie jak ja, że nie pamięta nic z matury? xD Nie mogę sobie przypomnieć nawet tematu wypracowania z polskiego, a pisałem ją całkiem niedawno, 7 lat temu.
#matura
#matura
HausHagenbeck +78
Dla tych co chcą uzyskać dostęp do mikrobloga+ i mieć za darmo arkusz maturalny to musicie w komentarzu napisać kod poniżej:
@m__b
@a__s
#matura #matura2024
@m__b
@a__s
#matura #matura2024
Dzisiejsza nagroda posiada magiczne właściwości, m.in. wykrywa obecność potworów, pozwala znaleźć magiczne obiekty, raportuje użycie magii, czy też obecność osoby posługującej się magią.
Nagroda 1: polski kajdan z serii #wiedzmin
Sposób na wygraną: plusujesz - wygrywasz, czyli jak w normalnym #rozdajo
Nagroda 2: pierścionek zaręczynowy dla Twojego #rozowypasek
Sposób na wygraną: komentujesz - wygrywasz, w komentarzu przedstaw w dowolny sposób (zdjęcie, opis, rebus) kobietę, z którą spędziłbyś resztę życia.
Ciekawostka ze świata Loży:
W piątek lecimy z Black Friday, szykujcie cebuliony!
Zapraszam na priv po odbiór nagród. W wiadomości podaj numer Lożerii, w której wygrałeś.
Przewidywane nagrody w kolejnych Lożeriach: whisky Ardbeg, voucher na 100 PLN na PSnetwork. Jeżeli masz pomysł na nagrodę, to śmiało, pisz do mnie!
#glupiewykopowezabawy #lozaszydercow #wiedzmin3 #sapkowskinadzis #zwiazki
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora