Wpis z mikrobloga

Mirki, popełniłem wczoraj taką oto konfiturę z czerwonej cebuli, ale żaden z internetowych przepisów mnie nie satysfakcjonował i nieznacznie go zmodyfikowałem pod siebie. Ten wynalazek jest cholernie słodki i swietnie nadaje się do rożnego rodzaju mięs, serów, burgerów, bekonu czy co tam sobie zamarzycie. Jeśli wykażecie zainteresowanie, zrobię dokładną instrukcję i zawołam plasujących (ʘʘ) P.S. W tym słoiczku jest pół kilo cebuli xD
#gotujzwykopem #czerwonacebula #wykopowezabawy
Klim4s - Mirki, popełniłem wczoraj taką oto konfiturę z czerwonej cebuli, ale żaden z...

źródło: comment_KSd0dNdqzEpxL32pYSeFEP9aZCBrj1rU.jpg

Pobierz
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Klim4s: wołowina, camembert, musztarda francuska i rukola do tego. W pytkę ( ͡° ͜ʖ ͡°) ewentualnie z jakimś sosem, np musztardowo-miodowy.
  • Odpowiedz
  • 0
@matra: takiej kombinacji nie znałem, narobiłaś mi ochoty teraz ( ͡° ͜ʖ ͡°) osobiście najbardziej lubię miks cebulki, sosu BBQ i bekonu czy to w burgerze czy w toście
  • Odpowiedz