Aktywne Wpisy
Habebok +32
Hejka Mircy i Mirabelcy!
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
mickpl +329
Przejżałem tik-toki, płacze, twittera i chciałbym zapytać o której dokładnie wjeżdżają do nas ci Rosjanie, bo chciałbym się jeszcze spakować.
#usa
#usa
#pcmasterrace
#gry
#gaming
Zajebiście jest mieć w--------ą kupkę wstydu gier, poważnie. Wszyscy jakieś Rtxy 2080ti, Gtxy 1080ti, i7 9900K czy Threadrippery za cenę samochodu coby wycisnąć maksa a ja sobie teraz pykam na siedmio letnim 2500K za czapkę gruszek i 1050ti za cztery i pół stówki w Dishonored 4K i lata to na full w 60fps, szok. Wcześniej sobie popykałem w Tomb Raidera z 2013r w 1080p/60fps i jest miodnie. Polecam ten styl życia( ͡° ͜ʖ ͡°)
A tak przy okazji to jeśli dalej postęp fizyki w grach będzie tak żałosny a w zasadzie nieistniejący to mój cep będzie ze mną dekadę i nadal jakoś wyrobi, masakra. K---a, procek za 200zł któremu niebawem stuknie osiem (!!!) lat po lekkim OC jest na poziomie i3 8100 który obecnie kosztuje prawie siedem stów, komedia. Dobrze że AMD dało radę z Ryżem bo byśmy kupowali tego 8100 za 1K+...
Ale masz racje, jakiś taki zastój nastąpił, pamiętam, że Crysis - to był przełom, teraz to większosć gier od conajmniej 5ciu lat podobnie graficznie wygląda, ale za to inne smaczki wskakują (żywy świat, detale)