Aktywne Wpisy
Kolanka +439
Styczeń 2024: Mick jest wyśmiewany, wszyscy twierdzą, że wykopki mogą sobie co najwyżej pojęczeć, a dopłaty i tak wejdą w życie
Listopad 2024: tag ma 7,6 k obserwujących, dopłat nie ma, Tomczak podał się do dymisji, Mick jest cytowany jako przykład oddolnej walki z systemem, stanowski chce oddać głos wykopkom na swojej platformie xD
#nieruchomosci
Listopad 2024: tag ma 7,6 k obserwujących, dopłat nie ma, Tomczak podał się do dymisji, Mick jest cytowany jako przykład oddolnej walki z systemem, stanowski chce oddać głos wykopkom na swojej platformie xD
#nieruchomosci
Tyrande +20
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1569028721
Mapa do działania wymaga DLC Mass Transit oraz Snowfall
Problemy:
1. Pomimo moich starań mapa wydaje się trochę zbyt niska.
2. Tama nie chce działać;
3. Gra coś skopała w połączeniach lotniczych i żadne samoloty się nie pojawiają ni to na szlakach ni na lotniskach. Docelowo chciałem odtworzyć oryginalny układ lotnisk za pomocą modu Airport Roads ale bez działającego ruchu lotniczego nawet nie będę w stanie sprawdzić, czy lotniska zbudowałem poprawnie. Technicznie samoloty powinny się spawnować na szlakach, ponieważ połączenia zewnętrzne są zrobione prawidłowo lecz czemu nic nie lata to tylko gra wie.
4. Mój komputer nie jest demonem szybkości (i5-4440, 8GB RAM, R9-270X, 2 HDD) toteż nie jestem pewien, czy uda mi się ukończyć mapę w wersji zamieszkałej.
#citiesskylines #gtaskylines
@Nartenlener: Lo panie ale życiowy argument, szanuję...