P.....5 konto usunięte 18.11.2018, 13:01:41 7 Znalezione na jakiejś kato-grupie ( ͡° ͜ʖ ͡°)Patryk Vege prezentuje: ,,GIMBOATEIZM”.- To Stalin nie był ateistą?- Ch*j nie był ateistą, był w seminarium k*rwaTEGO LATA- Ty, on mnie k*rwa pyta jak umarł Horus, ja odpowiadam, że na krzyżu a on mi k*rwa daje pałę i każe przyjść na poprawkę w sierpniu, ch*j #!$%@?SCENARIUSZ PISANY WRAZ Z ADMINAMI ,,DLACZEGO LEPIEJ BYĆ ATEISTĄ”JANUSZ CHABOR- Poszukujemy ateistów myślących niekonwencjonalnie, poza schematami, potrafiącymi wyjaśnić, dlaczego Hitler wprowadził ateizm państwowy w Kraju WartyCZARNA PLANSZA- Musimy zaspanować tym obrazkiem cały internetW 2017 ROKU 47,6% ATEISTÓW CZERPAŁO SWOJĄ WIEDZĘ TYLKO Z MEMÓWBOGUSŁAW LINDA- Dobra, uznajmy, że inkwizycja zabiła tylko 50 mln ludzi i wypi*rdalaćKATARZYNA WARNKE-HAHAHAHA, no z mitycystą to się jeszcze nie r*chałamAGNIESZKA DYGAND- Co k*rwa? Nigdy nie wmówiłeś katolikowi, że JP II zakazał kondonów w Afryce?TOMASZ OŚWIECIŃSKIhehe, bóg nie istnieje k*rwaPIOTR STRAMOWSKI-jeszcze raz usłyszę, że cytujesz i porównujesz statystyki pedofilii w kościele i innych instytucjach, to znajdę cię i zaj*bię, rozumiesz to k*twa???W KINACHJANUSZ CHABIOR-k*rwa! Ciężko się tutaj jest racjonalistą...#papryka #vega #film #patrykvega #humorobrazkowy #gimboateizm #heheszki #pasta #katolicyzm #wiara konto usunięte Grezerr konto usunięte Viskandar Stooleyqa +2 innych
Patryk Vege prezentuje: ,,GIMBOATEIZM”.
- To Stalin nie był ateistą?
- Ch*j nie był ateistą, był w seminarium k*rwa
TEGO LATA
- Ty, on mnie k*rwa pyta jak umarł Horus, ja odpowiadam, że na krzyżu a on mi k*rwa daje pałę i każe przyjść na poprawkę w sierpniu, ch*j #!$%@?
SCENARIUSZ PISANY WRAZ Z ADMINAMI ,,DLACZEGO LEPIEJ BYĆ ATEISTĄ”
JANUSZ CHABOR
- Poszukujemy ateistów myślących niekonwencjonalnie, poza schematami, potrafiącymi wyjaśnić, dlaczego Hitler wprowadził ateizm państwowy w Kraju Warty
CZARNA PLANSZA
- Musimy zaspanować tym obrazkiem cały internet
W 2017 ROKU 47,6% ATEISTÓW CZERPAŁO SWOJĄ WIEDZĘ TYLKO Z MEMÓW
BOGUSŁAW LINDA
- Dobra, uznajmy, że inkwizycja zabiła tylko 50 mln ludzi i wypi*rdalać
KATARZYNA WARNKE
-HAHAHAHA, no z mitycystą to się jeszcze nie r*chałam
AGNIESZKA DYGAND
- Co k*rwa? Nigdy nie wmówiłeś katolikowi, że JP II zakazał kondonów w Afryce?
TOMASZ OŚWIECIŃSKI
hehe, bóg nie istnieje k*rwa
PIOTR STRAMOWSKI
-jeszcze raz usłyszę, że cytujesz i porównujesz statystyki pedofilii w kościele i innych instytucjach, to znajdę cię i zaj*bię, rozumiesz to k*twa???
W KINACH
JANUSZ CHABIOR
-k*rwa! Ciężko się tutaj jest racjonalistą...
#papryka #vega #film #patrykvega #humorobrazkowy #gimboateizm #heheszki #pasta #katolicyzm #wiara