@TomexD: @markhausen @POTEZNA_HAUBICA @kendziu666 @wrobelzawodowiec ktoś jest mi w stanie wyjaśnić co w tym złego? Od razu mogę powiedzieć że jestem anty PiS i nie rozumiem w czym problem, że osoba pełniąca takie stanowisko posiada broń?
@matixrr niech sobie posiada, zgodnie z przepisami broń powinien nosić w kaburze przylegającej do ciała, a nie za paskiem jak jakiś brudny Harry. No ale on jest nadprokuratorem więc jego prawo nie dotyczy ( ͡°ʖ̯͡°)
@lol_cat: z tego co czytałem to jest kabura wewnętrzna, raczej ciężko od tak byłoby utrzymać broń na samym pasku.
@SzumlewiczLover: jako wysoko postawiony urzędnik odpowiadający za bezpieczeństwo kraju, raczej ma prawo nosić broń + dodatkowo są tam chyba jeszcze inne kwestie które go uprawniają.
jako wysoko postawiony urzędnik odpowiadający za bezpieczeństwo kraju, raczej ma prawo nosić broń + dodatkowo są tam chyba jeszcze inne kwestie które go uprawniają
@matixrr: odpowiedzialny za bezpieczeństwo kraju? Dej no mnie paragraf, gdzie w obowiązkach ministra sprawiedliwości i prokuratura generalnego jezt odpowiedzialność za bezpieczeństwo kraju xD
@TomexD: #!$%@? nienawidzę, ale akurat w tym przypadku jego tłumaczenie ma nawet sens. Strzelał w weekend u siebie w domu, a foto jest z Bełchatowa, gdzie wjechał po drodze do Warszawy. Według przepisów nie mógł zostawić broni w aucie i tyle. Wątpię, że zero wpadł już w taką paranoję, że mimo kilku ochroniarzy decyduje się na noszenie broni przy dupie, wystawiając się na takie komentarze, jak twój post. Znaczy to możliwe,
Kosiniak: Wczoraj 77 tys osób oglądało obrady sejmu na kanale sejmowym. Mazurek: No wam na tym teraz najbardziej zależy. Tylko że wie Pan co pato, pato patostrimerzy mają jeszcze większą oglądalność.
Jak można być tak upośledzonym jak posłowie PiS? Wychodzi młody, który interesuje się polityką, dostał się w wyborach do sejmu, a te stare #!$%@? i zapijaczony sasin będą darli się na niego - obrażając go.
Dramat, to bydło przez 8 lat reprezentowało nas na świecie.
I AM THE LAW ( ͡º ͜ʖ͡º)
w sumie to rozumiem bo gościu jest zaszczuty, może na bani siadać
- Właśnie się pan dowiedział noi co?
@SzumlewiczLover: jako wysoko postawiony urzędnik odpowiadający za bezpieczeństwo kraju, raczej ma prawo nosić broń + dodatkowo są tam chyba jeszcze inne kwestie które go uprawniają.
@Szymson:
Ahhh wy symetysci ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@matixrr: gdzie to ma niby umocowanie prawne?
Nosi bo ma pozwolenie sportowe.
@Ranger: no to w czym problem?
Podstawę noszenia przy sobie wyjaśnił. Najlepsze jest coś innego.
Żyjemy w takim bantustanie, że nawet minister sprawiedliwości musi być "sportowcem", aby legalnie nosić broń.
@matixrr: w tym problem że nie można wnosić broni na imprezy masowe.